10,55 Korting!


Wie herinnert het zich niet? De avonturen en belevenissen van Kapelaan Odekerke, uit de toen enorm populaire televisie serie “Dagboek van een Herdershond”. Over deze legendarische televisieserie is nu een spektakelmusical gemaakt. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig entree tickets voor deze musical bestellen met wel 24% korting. Een entree kaartje kost je dan geen 43,50, maar slechts 32,95. Dat scheelt je al gauw 10,55 per entree ticket.

Klik hier om je entree ticket voor de spektakelmusical Dagboek van een Herdershond te bestellen.

Dagboek van een Herdershond:

In het MECC in Maastricht wordt vanaf 30 juni tot en met 17 juli 2022 de spektakel musical “Dagboek van een Herdershond” opgevoerd. Hierin speelt de jonge, onhandige en ietwat naïeve kapelaan Oudekerke de hoofdrol. Het verhaal begint als hij in 1914 toetreedt tot de gelovigen gemeenschap van Geleen. Een op dat moment klein landbouwdorp in Limburg. Het dorp wordt tot dan geregeerd door de notaris, de herenboer en de pastoor. Door de opkomst van steenkolenmijnen in Limburg komt het rijke Roomse leven steeds meer onder druk te staan. De kapelaan doet zijn best om hierin zijn draai te vinden. Echter, ondanks dat hij goed met de mensen voor heeft, strijkt hij toch tegen de haren van mensen in.

Dagboek van een Herdershond

Wat kun je verwachten van deze spektakel musical:

Kom ook genieten van deze spektakel musical, met een geweldige sterrencast! Met onder meer Angela Schijf, William Spaaij en Joes Brauers. In een circa 2,5 uur durende voorstelling, brengen zij de legendarische avonturen en belevenissen van Kapelaan Oudekerke opnieuw tot leven. Deze kapelaan was hoofdrolspeler van de gelijknamige legendarische televisie serie, wat destijds wekelijks werd uitgezonden. En dat zo’n succes was, dat er in totaal zo’n 6 miljoen mensen naar hebben gekeken. De serie werd onder andere uitgezonden op de Nederlandse televisie tussen 1978 en 1980. Maar werd ook uitgezonden in bijvoorbeeld Duitsland, Finland en Zuid-Amerika.

Klik hier om je entree ticket voor de spektakelmusical Dagboek van een Herdershond te bestellen.

Dagboek van een Herdershond

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in nog meer theater voorstellingen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 30 juni t/m zo 17 juli 2022

Openingstijden

Voorstellingen:
woensdag tot en met vrijdag om 19.00 uur
zaterdag om 16.00 en 20.00 uur
zondag om 12.00 en 1.:00 uur

Prijs

Van 43,50 voor slechts 32,95

Locatie

MECC
Forum 100
6229 GV Maastricht
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com