40% Korting!

Kom ook eens genieten van de prachtige Kasteeltuinen van Arcen, een unieke ervaring en een bijzonder geschikt dagje uit voor het gehele gezin. Entree tickets kun je via Dagjeuitpagina.nl bestellen met 30% korting van €21,50 voor maar €17,50.

Klik hier om je entree tickets voor de Kasteeltuinen van Arcen te bestellen.

Kasteeltuinen Arcen:

De Kasteeltuinen van Arcen beslaat meer dan 32 hectare groot, waarin 15 unieke tuinen te bewonderen zijn. Kom genieten van deze tuinen met prachtige vijverpartijen en schitterende watervallen. Want hier vind je één van de grootste planten- en bloemenparken van Europa. De Kasteeltuinen behoren bij het kasteel van Arcen, waarvan de geschiedenis ver teruggaat. Delen van het huidige gebouw stammen uit omstreeks 1653, nadat een vorige kasteel was verwoest.

Leukste Uitje:

Kasteeltuinen Arcen is bovendien al 4 jaar achter elkaar door Land van de ANWB uitgeroepen tot leukste uitje van de provincie Limburg.

Voor de kids:

Kasteeltuinen Arcen is een uitermate geschikt uitje voor de hele familie. Maar ook e kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in de speeltuin, op het speelstrand, met trekvlotten evenals een echte aai weide.

Wist je dat?

Wist je dat op het terrein van het Kasteel van Arcen restanten zijn gevonden van de oudste doolhoven van Nederland? En wist je dat het alom bekende biertje Hertog Jan in Arcen wordt gebrouwen? Wist je ook dat van de overgebleven mout, jenevers en likeuren worden gestookt in de plaatselijke graanbranderij, genaamd “De IJsvogel”. Daarom is een dagje weg naar Arcen in het bijzonder aan te bevelen.

Arcen:

Arcen is een idyllisch dorpje in het noorden van de provincie Limburg. Het is circa 12 kilometer ten noorden van Venlo gelegen. Het ligt aan de oostelijke bocht van de Maas. Ofschoon het dorpje in 2010 ten gevolge van een gemeentelijke herindeling bij de gemeente Venlo gekomen is, wordt het niettemin aangeduid als dé parel van Maasduinen.

Klik hier om je entree tickets voor de Kasteeltuinen van Arcen te bestellen.

NB: Check voordat je je uitstapje naar de Kasteeltuinen van Arcen wil plannen wel even de website. Af en toe is het park gesloten in verband met andere aktiviteiten of evenementen. Daarom is het park onder andere van 20 tot en met 23 september gesloten.

Theater festival Cirque de la Lune:

Helaas moeten we melden dat de entree tickets voor avondopenstelling van het Theaterfestival Cirque de la Lune op zaterdag 6 juli inmiddels zijn uitverkocht.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 29 juni t/m zo 3 november 2019

Openingstijden

maandag 10.00 - 18.00 uur
dinsdag 10.00 - 18.00 uur
woensdag 10.00 - 18.00 uur
donderdag 10.00 - 18.00 uur
vrijdag 10.00 - 18.00 uur
zaterdag 10.00 - 18.00 uur
zondag 10.00 - 18.00 uur

Prijzen

Van €21,50 voor maar €15,=
Bij iedere betalende volwassene mag een kind tot en met 17 jaar gratis mee!

Locatie

Kasteeltuinen Arcen
Lingsforterweg 26
5944 BE Arcen
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com