6,00 Korting!


Kom ook eens genieten van de prachtige Kasteeltuinen van Arcen, een unieke ervaring en een bijzonder geschikt dagje uit voor het gehele gezin. Entree tickets kun je via Dagjeuitpagina.nl bestellen met 32% korting van 18,50 voor maar 12,50.

Klik hier om je entree tickets voor de Kasteeltuinen te bestellen.

Kasteeltuinen Arcen:

De Kasteeltuinen van Arcen beslaat meer dan 32 hectare groot, waarin 15 unieke tuinen te bewonderen zijn. Kom genieten van deze tuinen met prachtige vijverpartijen en schitterende watervallen. Want hier vind je één van de grootste planten- en bloemenparken van Europa. De Kasteeltuinen behoren bij het kasteel van Arcen, waarvan de geschiedenis ver teruggaat. Delen van het huidige gebouw stammen uit omstreeks 1653, nadat een vorige kasteel was verwoest.

Kasteeltuinen Arcen

Leukste Uitje:

Kasteeltuinen Arcen is bovendien al 4 jaar achter elkaar door Land van de ANWB uitgeroepen tot leukste uitje van de provincie Limburg.

Voor de kids in Kasteeltuinen Arcen:

Kasteeltuinen Arcen is een uitermate geschikt uitje voor de hele familie. Maar ook de kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in de speeltuin, op het speelstrand, met trekvlotten evenals een echte aai weide.

Kasteeltuinen Arcen

Wist je dat?

Wist je dat op het terrein van het Kasteel van Arcen restanten zijn gevonden van de oudste doolhoven van Nederland? En wist je dat het alom bekende biertje Hertog Jan in Arcen wordt gebrouwen? Wist je ook dat van de overgebleven mout, jenevers en likeuren worden gestookt in de plaatselijke graanbranderij, genaamd “De IJsvogel”. Daarom is een dagje weg naar Arcen in het bijzonder aan te bevelen.

Kasteeltuinen Arcen

Arcen:

Arcen is een idyllisch dorpje in het noorden van de provincie Limburg. Het is circa 12 kilometer ten noorden van Venlo gelegen. Het ligt aan de oostelijke bocht van de Maas. Ofschoon het dorpje in 2010 ten gevolge van een gemeentelijke herindeling bij de gemeente Venlo gekomen is, wordt het niettemin aangeduid als dé parel van Maasduinen.

Klik hier om je entree tickets voor de Kasteeltuinen te bestellen.

NB: Check voordat je je uitstapje naar de Kasteeltuinen wil plannen wel even de website. Af en toe is het park gesloten in verband met andere aktiviteiten of evenementen. 

Tijdslot voor de Kasteeltuinen Arcen:

Een tijdslot betreft de tijd dat je bij de kassa wordt verwacht om toegang tot het park te krijgen. Vanaf je tijdslot heb je een uur om binnen te komen. Dus als je voor een tijdslot van 11.00 uur gekozen hebt, mag je je tussen 11:00 en 12:00 uur bij de entree melden

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in de Tuinen van Appeltern en de Keukenhof in Lisse.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 9 september t/m vr 8 oktober 2021

Openingstijden

maandag 10.00 - 18.00 uur
dinsdag 10.00 - 18.00 uur
woensdag 10.00 - 18.00 uur
donderdag 10.00 - 18.00 uur
vrijdag 10.00 - 18.00 uur
zaterdag 10.00 - 18.00 uur
zondag 10.00 - 18.00 uur

Prijs

Van 18,50 voor maar 12,50
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis.

Locatie

Kasteeltuinen Arcen
Lingsforterweg 26
5944 BE Arcen
Meer informatie / boeken


Booking.com