Reis met de snelle treinverbinding naar Londen.

Ben je gek op treinen, heb je een hekel aan vliegen, word je snel zeeziek of heb je gewoonweg een andere reden waarom je niet per boot of vliegtuig wil reizen, maar wil je wel graag Londen bezoeken, kies dan voor de snelle treinverbinding tussen het vaste land van Europa en het Verenigd Koninkrijk; de Eurostar! Reis in 4 uur en 48 minuten van Amsterdam naar Londen.

En wil je meer ontdekken dan alleen het centrum van Londen? Verblijf in het MOXY London Stratford hotel. Dit splinternieuwe en creatieve hotel ligt in de wijk Stratford naast het Queen Elizabeth Olympic Park. Herbeleef de Olympische Spelen van 2012 en treed in de voetsporten van de Nederlandse hockey dames die hier goud wonnen. Kom terug in het hotel en drink een cocktail aan de kleurrijke bar. Slaap in de moderne kamers en schuif aan bij het ontbijt met een vers geperste sinaasappelsap.

Dit hotel ligt in de wijk Stratford,  is echt super nieuw. Grab-N-Go snakcs zijn volop te verkrijgen. Met de metro ben je zo in het centrum. Overigens is er een shopping paradise op loopafstand van het hotel. Als je in korte tijd veel wil zien is de Hop-on-Hop off bus wellicht een goede tip. Daarmee kun je 24 uur lang door Londen reizen en zijn alle bezienswaardigheden en highlights makkelijk en eenvoudig bewonderen. De wisseling van de wacht, de Big Ben, Trafalger Square, de Tower Bridge, Hyde Park, Buckingham Palace zijn enkele van deze highlights. Kies zelf wat je wilt zien en wanneer. Er zijn voldoende haltes waar je uit de Hop-on-Hop off bus kunt gaan en weer instappen wanneer je dat zelf wenst. Heb je genoeg gezien, shop till you drop in Oxford Street.

Klik hier om je ticket voor de Hop-on-Hop off bus te boeken inclusief entreebewijs voor de Londen Tower.

Faciliteiten hotel:

  • Airconditioning
  • Gratis WiFi in openbare ruimte
  • Gratis WiFi op de kamer
  • Receptie (24 uur)
  • Inchecken: van 15:00 uur, uitchecken: tot 12:00 uur

Klik hier om je Citytrip te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaan



Wanneer

zo 3 juni 2018

Prijs

€228,=






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com