Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Boek hier je korte vakantie naar Hasselt, België en beleef het gezellige Winterland. 2 nachten in een prettige kerstsfeer ambiance met een speciaal arrangement vanaf €158,=.

Je verblijft tijdens dit arrangement in een nieuw luxe vakantieverblijf op het vakantiepark Houthallen Helchteren. Er zijn diverse studio’s en vakantie verblijven. Er zijn verblijven voor 2 personen tot en met groepen van 11 personen. Alle vakantieverblijven zijn nieuw, comfortabel ingericht en voorzien van alle moderne gemakken. Je kunt een Winterland arrangement boeken als je voor minimaal 2 nachten boekt.

Als je het Winterland arrangement boekt krijgt iedere gast een toegangs ticket voor de schaatsbaan, inclusief gratis huur van schaatsen en 2 consumptie bonnen voor het Grand Café Winterland. Dit Winterland arrangement is geldig van 26 november tot 6 januari 2019. En ligt klaar in je vakantie verblijf.

Klik hier om je korte vakantie naar het Winterland in Hasselt, België te boeken.

Dit arrangement is ideaal om te combineren met een bezoek aan de elfde editie van Winterland in Hasselt. Deze wordt gehouden op het Dusartplein. De wintermarkt is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. De kraampjes zijn van maandag tot en met donderdag open vanaf 12.00 uur en op vrijdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur. Het Grand Café, de Aspen Lounge en de Spiegeltent zijn geopend tot 24.00 uur.

Tijdens Winterland worden er diverse aktiviteiten georganiseerd. Enkele daarvan zijn:

  • Country Night & Slassic Party op maandag 26 november en 10 december
  • Salsa Fiësta op dinsdag 27 november en 11 december
  • Sinterklaas op Winterland op woensdagmiddag
  • Afterwork Party met DJ Rikky op maandag 26 november en iedere vrijdagavond
  • Classic Party op iedere maandag de hits uit de oude doos

Naast de diverse aktiviteiten en de super gezellige kerstmarkt is er meer te doen op Winterland. Naast het Grand Café is een overdekte ijsbaan van 1000 m2. En er zijn attracties voor jong en oud. Van het Kersttreintje voor kinderen tot en met 10 jaar tot een gigantisch reuzenrad.

Van je vakantie verblijf naar Dusartplein is circa 17 kilometer. Het vakantie park Houthalen Helchteren ligt op circa 150 kilometer van Utrecht.

Klik hier om je korte vakantie naar het Winterland in Hasselt, België te boeken.

Je kunt deze korte vakantie ook prima combineren met een bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt. 9000 m2 aan avonturen liggen op je te wachten. Er zijn zowel outdoor als indoor attracties. Van  de Wickie Coaster tot en met de K3 zweefmolen. Een prachtig dagje uit met kleine kinderen van circa 2 tot 8 jaar oud! Met de tickets die je op dagjeuitpagina kunt boeken hoef je niet voor de kassa’s te wachten (skip the line). De kosten van tickets voor volwassenen en kinderen groter dan 1 meter zijn €17,49 en voor kinderen tussen 85 centimeter en een meter €10,99.

Klik hier om je tickets (skip the line) voor Plopsaland Hasselt te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

za 24 november t/m zo 6 januari 2019

Prijzen

V.a. €158,=

Locatie

Vakantie Houthallen Helchteren
Hengelhoefdreef 5
3530 Houthalen, Belgium
Het Laatste Tafeltje


Booking.com