Genieten geblazen in dit hotel op loopafstand van het historische centrum en prachtig uitzicht vanaf het dakterras met zwembad over de stad Valencia.

Valencia is de op twee na grootste stad van Spanje, gelegen aan de Middellandse Zee en aan de Costa Del Azahar. Valencia is een oude historische stad en bestaat al sinds 138 voor Christus. De stad zelf heeft ongeveer 800.000 inwoners. In de stad zijn diverse bezienswaardigeheden zoals:

  • De kathedraal van Valencia. Deze kathedraal is toegewijd aan de heilige maagd Maria en is gebouwd in de 13e en 14e eeuw.

  • Het Plaza de Toros, waar het “stierenvechten” wordt gehouden. Of je nu voor- of tegenstander bent van stierenvechten; deze arena werd in de 19e eeuw gebouwd en heeft overeenkomsten met het Colosseum in Rome

  • De stranden van Valencia zijn van vele gemakken voorzien. Vanzelfsprekend zijn de stranden die in of direct bij Valencia liggen drukker en beter geoutilleerd dan de stranden wat verder weg van Valencia.
  • Prachtige gebouwen vind je aan het Plaza del Ayuntamiento. Dit gezellige  plein is tevens voorzien van een fontein.
  • Een van de mooiste gebouwen van Valencia is de oude zijdebeurs. Dit uit de 15e eeuw stammende gebouw heeft onder andere als gevangenis gefungeerd.
  • Buiten Valencia ligt een natuur park. Dit park is genaamd Parque Natural de la Albufera. Het ligt aan een lagune en op allerlei manieren kun je dit park bezoeken. Ook een boottocht behoort tot de mogelijkheden.

Wist je dat zoals Napels de geboortstad van de pizza is, Valencia dat is voor de paella?

Het hotel:

Hotel Expo ligt op ongeveer 15 minuten lopen van het hostorische centrum. Mocht je liever niet willen lopen, valk voor het hotel is een metro halte. Het hotel is voorzien van comfortabele kamers en zijn van allerlei gemakken voorzien. De wifi is gratis. En ga na een pittige dag bezienswaardigheden bezoeken/bekijken eens heerlijk ontspannen met een drankje op dakterras van waaruit je ontspannen over de stad kan uitkijken.

Klik hier om je stedentrip te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

vr 27 april t/m wo 13 februari 2019

Prijzen

V.a. €119,=

Locatie

Hotel Expo
Avenida Pío XII, nº 4
46009 Valencia, Spanje
Het Laatste Tafeltje


Booking.com