Waterpret, luxe en gastronomie in Istrië
Genieten van ontspanning en luxe op een van de mooiste plekjes van Kroatië. Dat doe je op deze prachtige camping in het zuiden van het Kroatische schiereiland Istrië. Daar ligt Papafigo, de kleinschalige, nieuwe (2021) camping van de familie Buršić. Hier beleef je een echte glampingvakantie. Zo vind je hier compleet ingerichte luxe glampingtenten en moderne stacaravans. Kamperen met je eigen kampeermiddel kan hier ook het hele jaar door. De ultieme luxe? Boek dan de luxe vakantievilla voor acht personen. Ideaal voor een groot gezin of misschien wel gezellig met twee gezinnetjes. Camping Papafigo ligt prachtig in een olijfgaard en heeft een ruim restaurant met lekker dakterras, een wellnesscentrum en buitenzwembad. Kortom: alles voor een relaxte vakantie!
Naar het strand
Je bent hier op slechts vijf kilometer van het prachtige strand van Peroj, een klein dorpje in Zuid-Istrië. De helderblauwe zee brengt je ongetwijfeld helemaal in de vakantiestemming. Slippers, handdoek en zonnebrand inpakken en je bent klaar voor een stranddagje! Maar ook op de camping zelf is waterpret nooit ver weg. Want in het buitenzwembad neem je graag een frisse duik. Er is ook een ondiep gedeelte speciaal voor kinderen. Het terras met ligstoelen en parasols is de plek om op te drogen en te genieten van de warme Kroatische zon.
De absolute blikvanger van Camping Papafigo is het wellnesscentrum. Met een sauna, stoombad, bubbelbad en massageruimte wordt je hier heerlijk in de watten gelegd. Gebruik van de wellnessfaciliteiten kan tegen een meerprijs, maar is het meer dan waard.
Proeven van de mediterrane keuken
Het campingrestaurant heeft een prettige uitstraling. Je vindt het restaurant in het centrale gebouw op de camping. Met twee terrassen ben je vrijwel altijd verzekerd van een plekje lekker in de buitenlucht. Vanaf het terras op de begane grond kijk je uit op het zwembad. Het andere ligt op het dak van het gebouw, bij de bar. Bestel hier een drankje en geniet van de groene olijfbomen op de camping en de zee in de verte. Wow, wat een uitzicht!
De mediterrane maaltijden worden bereid met lokale en verse producten. Die haalt eigenaar Mladen Buršić dagelijks op de markt voor zijn gasten. Daarna maken hij en zijn koks er een overheerlijke maaltijd van. In het restaurant kun je ook terecht voor een heerlijk ontbijtje.
Varen met een kapitein: een unieke ervaring
Camping Papafigo biedt hun gasten diverse eendaagse boottochten aan. Dan ontdek je de mooiste plekjes op en rond het water onder begeleiding van een ervaren kapitein. Misschien mag je zelf wel even sturen. Een boottochtje is een unieke mogelijkheid om de prachtige kustlijn van Istrië te ontdekken. Je kinderen zullen hun ogen uitkijken. Gooi tussendoor een hengel uit of neem een duik in het water. En vaar naar verborgen baaien en idyllische eilandjes. De zon zien ondergaan vanaf het dek is een magische ervaring die je niet wilt missen. Vraag op de receptie naar alle mogelijkheden.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Camping Papafigo
Vodnjan
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com