Lekker ontspannen in de Kop van Overijssel
Zin in een vakantie in een groen, rustig en sfeervol park midden in de natuur van Overijssel en Drenthe? Op de leuke camping EuroParcs Reestervallei zijn rust en natuur gecombineerd met alle gemakken die je vakantie tot een aangenaam verblijf maken. Zo vind je hier een restaurant, speeltuintjes, een snackbar en een buitenzwembad. Voor een dagje uit rijd je naar naar Wildlands Zoo in Emmen of het bijzondere stadje Giethoorn. Of ga lekker wandelen in Nationaal Park De Weerribben-Wieden
Tussen landgoederen, bossen en velden
EuroParcs Reestervallei ligt in de Kop van Overijssel, aan de grens met Drenthe. Die grens wordt gevormd door het slingerende riviertje de Reest. Dit is een mooi landelijke gebied met akkers, oude boerderijen, landgoederen en bos- en heidegebieden. Om te genieten van al dat moois hoef je alleen maar de poort uit te fietsen of wandelen. Op een paar kilometer van het park ligt Boswachterij Staphorst en recreatieplas De Zwarte Dennen.
Neem een duik tijdens je vakantie
Op het park vind je een leuk buitenzwembad. Heerlijk voor een verkoelende plons op een zomerse dag en lekker overzichtelijk voor jonge gezinnen. De allerkleinsten kunnen lekker poedelen in het peuterbad. Voor nog meer waterpret zijn er genoeg opties. Zwemvijver de Zwarte Dennen, omringd door een wit zandstrand en het bos is een heerlijke oase op een warme zomerdag. Op nog geen tien kilometer van het park ligt openluchtzwembad Het Heuveltjesbosbad. Dit zwembadcomplex met glijbanen en trampolines is een aanrader voor gezinnen. Lekker warm binnen zwemmen kan in het Bad Hesselingen Subtropisch Zwembad, op slechts vijftien kilometer van EuroParcs Reestervallei.
Een verzorgd en rustig verblijf
Lekker tot rust komen en nergens heen hoeven, dat is ook vakantie. Wandel na het ontbijt even met de kleintjes langs de speeltuintjes en dierenweide. Of kies voor een potje minigolf of tennis. Aan het eind van de dag schuif je lekker aan bij het restaurant, of haal je een warme hap af bij de snackbar. Verwacht hier geen georganiseerde animatie of entertainment, maar gewoon een ontspannen verblijf. Zin in een bijzondere activiteit? Huur dan bij de receptie een E-chopper. Dit is een stoere elektrische scooter met dikke banden. Ideaal om de omgeving te verkennen.
Plaatsen met veel privacy
De vakantiehuisjes, chalets en glampingtenten bij EuroParcs Reestervallei staan op ruime en groene kavels. Je hebt lekker veel ruimte om buiten te zitten en te spelen en genoeg privacy. Door het park loopt een speels aangelegd watertje. Dat zorgt dat je vanuit veel accommodaties van een sfeervol uitzicht kunt genieten. Doordat het park zo ruimtelijk is opgezet, ben je echt even lekker weg in de natuur.
Dagje uit
De directe omgeving van EuroParcs Reestervallei is een walhalla voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Maak een mooie wandeling door het beekdallandschap bij Oud-Avereest of het heidegebied de Wildenberg. Wat verderop liggen de Nationale Parken Weerribben-Wieden (ca. 30 km) en Dwingelderveld (ca. 20 km). Voor de kleintjes is er een Beleefroute van ongeveer 2 km bij Staphorst met leuke klimbomen en een blotevoetenpad. Leuke uitjes voor gezinnen zijn een bezoek aan dierentuin Wildlands Zoo in Emmen, Attractiepark Slagharen en Plopsa Indoor in Coevorden (ca. 42 km). Of wandel en vaar door het unieke plaatsje Giethoorn, dat jaarlijks bezoekers vanuit de hele wereld verwelkomt. Al deze leuke uitstapjes liggen op maximaal drie kwartier rijden, ideaal dus!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

EuroParcs Reestervallei
IJhorst
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com