Stedentrip Boedapest


Diverse opstapplaatsen in Nederland.

Reis ook mee naar deze unieke en vooral bruisende stad aan de Donau, Boedapest. De stad die vroeger uit 2 afzonderlijke steden bestond, namelijk Boeda en Pest. De stad is de hoofdstad van Hongarije en heeft een geschiedenis die zo’n 2000 jaar terug gaat. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelige je 5 daagse stedentrip Boedapest reserveren voor slechts 299,95

Klik ook hier om je 5 daagse Stedentrip Boedapest te reserveren.

Stedentrip Boedapest

Stedentrip Boedapest:

Boedapest is de prachtige markante hoofdstad van Hongarije. Feitelijk bestaat de stad uit twee gedeeltes. Namelijk de stad Boeda op de linkeroever en de stad Pest op de rechteroever. Zo was het vroeger. Maar nu de steden zijn samengevoegd tot een, telt de stad bijna twee miljoen inwoners. De rivier de Donau zorgt voor de fysieke scheiding tussen de stadsdelen Boeda en Pest. Boeda trekt door haar vele bezienswaardigheden overdag de meeste toeristen. Hier kun je onder andere het Vissersbastion, de Burcht van Boeda en de Gellertheuvel bekijken.

Wat te ondernemen in Boedapest:

Wellicht de snelste en makkelijkste manier om de stad te verkennen is met de overbekende Hop-on-Hop-Off bus. Een tour met deze bus duurt ongeveer 48 minuten en brengt je langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Tijdens de tocht kun je vrij in- en uitstappen bij de diverse haltes. Je ticket is 48 uur geldig. En inbegrepen is een tocht over de Donau.

Boedapest is een bijzonder sfeervolle stad en kent wel duizend gezichten. Het is een stad vol verrassingen. Je kijkt vol verwondering om je heen in het zo levendige centrum. De stad bezit mooie parken. En het is prachtig gelegen aan de rivier de Donau. Daarnaast vind je er onder andere hoge kerktorens en vele kuuroorden. Bezoek bijvoorbeeld het populaire kuuroord Szechenyi Bath maar eens. Andere bezienswaardigeheden zijn bijvoorbeeld de Kettingbrug en het Heldenplein. Maak ook eens een romantische diner cruise over de Donau met live muziek! Kortom Boedapest is echt een stad waar je heerlijk 5 dagen kunt en wilt vertoeven!

Als je meer ideeen of aktiviteiten op wilt doen om te ondernemen in Boedapest, klik dan maar eens hier. Ook kun je vast je entree tickets bestellen. Dat scheelt je wachten voor de kassa’s of de entree’s (skip the line).

Stedentrip Boedapest

Wat is inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar
  • 2 overnachtingen in een 2-persoonskamer
  • 2 maal ontbijtbuffet
  • Stadstour

Wat is exclusief

  • Reserveringskosten 20,00 per boeking
  • Overige verzorging
  • Gegarandeerd stoelen naast elkaar 7,00 p.p.
  • Speciefieke stoel reserveren 15,00 p.p.
  • Entreegelden
  • Historisch Museum 7,00 p.p.*
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Toeslag 1- en 3-persoonskamer 48,00 per kamer

    * Onder voorbehoud van beschikbaarheid

Klik ook hier om je 5 daagse Stedentrip Boedapest te reserveren.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in een stedentrip naar bijvoorbeeld:

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk


WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!




Wanneer

ma 1 mei t/m za 31 december 2022

Prijs

Vanaf 299,95
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com