4,00 Korting!


Al jarenlang is het centrum voor Zeehonden Pieterburen toonaangevend voor wat betreft medische verzorging voor zieke, gewonden of gestrande zeehonden. Jij kunt daar ook eens een spreekwoordelijk kijkje in de keuken nemen. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelige entree tickets bestellen met wel 34% korting. Een kaartje kost slechts 8,50 in plaats van 12,50. Dat scheelt je voor volwassenen toch mooi 4,00 per toegangsbewijs.

Klik hier om je entree tickets voor de Zeehonden Pieterburen te bestellen.

Zeehonden Pieterburen:

Kom ook eens kijken in het hoge noorden wat er allemaal bij komt kijken om een zieke, verzwakte of gewonde zeehond te verzorgen. Hier kun je alle fases van de (medische) verzorging van dichtbij bekijken. Wist je overigens dat ze dat hier al sinds 1971 doen? In die tijd hebben ze heel wat ervaring opgedaan en beschikt het centrum over veel kennis en kunde. Die betrokkenheid willen ze graag met jou delen. Ook is er veel te zien en te leren over het Waddengebied. Dit gebied is één van de unieke gebieden die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan vermeld.

Het centrum voor zeenhonden Pieterburen, boven Groningen

Zeehonden Pieterburen en Kinderen:

Dit unieke zeehonden centrum in ons land is een super tof dagje uit voor jong en oud. Maar absoluut ook voor kinderen. Het is namelijk niet alleen een leuk, maar ook een bijzonder leerzaam dagje uit. Hier leer je namelijk van alles over het leven, evenals de medische verzorging van zeehonden. Onder andere wat je wel en niet moet doen als je een “eenzame” baby zeehond aantreft op het strand. Verder kunnen de kids meedoen aan een speurtocht. Ook is er een speelplaats voor de kinderen waar ze onder andere met boomstammen en touwen bezig kunnen zijn.

de verzorging in het centrum voor zeehonden Pieterburen

Virtual Reality:

Een erg leuke ervaring bijvoorbeeld is dat je via virtual reality kunt leren hoe zeehonden met elkaar praten. Is dat niet grappig? Via deze virtual reality kom je bijvoorbeeld erg dicht bij een moeder met jong. Maar ook zie je en hoor je wat de overeenkomsten zijn tussen een zeehond, een papegaai en de mens. In één woord verbijsterend!

Zeehonden Pieterburen en kinderen

Parkeren:

Je kunt je auto naast het centrum parkeren. Het parkeren is geheel gratis.

Klik hier om je entree tickets voor de Zeehonden Pieterburen te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder ook naar of waren geïnteresseerd in het Dolfinarium in Harderwijk, Dinopark Landgoed Tenaxx in Wedde en dierentuin Burgers Zoo in Arnhem.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 18 februari t/m di 31 december 2024

Openingstijden

- 1 april tot en met 31 oktober van 10.00 – 17.00 uur
- 1 november tot en met 31 maart van 11.00 – 16.00 uur

Prijs

Van 12,50 voor slechts 8,50
Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis

Locatie

Zeehonden Centrum
Hoofdstraat 94a
9968 AG Pieterburen
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com