7,00 Korting!


De enige dierentuin in Nederland waar je echte levende panda’s kunt bewonderen is Ouwehands Dierenpark in Rhenen. In het wild leven er verschillende soorten panda’s, Maar de panda’s die in deze dierentuin leven zijn de zogenaamde reuzenpanda’s, die je vast wel kent van bijvoorbeeld de tekenfilms Kung Fu Panda en Dr. Panda. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder goedkope entree tickets bestellen met een korting van wel 26%. Een toegangskaartje bestel je al via deze website voor slechts 20,00 in plaats van 27,00 ter plekke aan de kassa. Dat scheelt je dus al gauw 7,00 per entree ticket.

Klik hier om je entree ticket voor Ouwehands Dierenpark in Rhenen te bestellen.

https://www.youtube.com/watch?v=Q-HAxZJDidQ

Ouwehands Dierenpark Rhenen:

Deze zoo is uniek in Nederland! Omdat ze enige dierentuin in ons land zijn, waar je de reuzenpanda’s Xing Ya, Wu Wen en hun jong Fan Xing kunt ontmoeten in Pandasia. Dan kun je gelijk zien hoe groot ze nu in werkelijkheid zijn. Ze worden namelijk niet voor niets reuzenpanda’s genoemd. Ze leven in hun eigen omgeving, helemaal in bijpassende Chineze sferen ingericht.

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Wat kun je nog meer verwachten in Ouwehands Dierenpark:

Nou eigenlijk wel heel veel! Kom bijvoorbeeld eens langs bij de olifanten en maak kennis met het kleine olifantje Bumi. Verder kun je zowel ijsberen bekijken, maar ook de bruine beren. Die laatste leven namelijk in ………….. het berenbos. Maar ook de bonobo’s vinden het erg leuk als je eens langs komt. Daarnaast zijn er nog veel meer dieren te vinden in de zoo. En als je moe geworden bent van al die interessante dieren, kun je lekker spelen, ravotten, klimmen en klauteren in de grote overdekte speeljungle RavotAapia of spring zo hoog als een ringstaartmaki op het springkussen op de Maki Lounge! Kortom hier kun je een bijzonder leuke dag ervaren voor jong en oud.

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Parkeren:

Als je met je eigen auto naar de dierentuin komt, kun je die parkeren op het terrein bij de dierentuin. Een parkeerkaart kost je 8,00 per dag.

Let op! De tickets zijn geldig in de herfstvakantie (15 tot en met 30 oktober 2022), kerstvakantie (24 december 2022 tot en met 8 januari 2023) en voorjaarsvakantie (18 februari tot en met 5 maart 2023)

Klik hier om je entree ticket voor Ouwehands Dierenpark in Rhenen te bestellen.

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere dierentuinen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 19 februari t/m zo 31 december 2023

Openingstijden

De openingstijden verschillen per seizoen.
Check de website voor de juiste openingstijden

Prijs

Van 27,00 voor slechts 20,00
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang

Let op! De tickets zijn geldig in de herfstvakantie (15 t/m 30 oktober 2022), kerstvakantie (24 december 2022 t/m 8 januari 2023) en voorjaarsvakantie (18 februari t/m 5 maart 2023)

Locatie

Ouwehands Dierenpark
Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com