2,00 Korting!


Amusementspark Tivoli in Berg en Dal, bij Nijmegen, is een super leuk dagje uit voor basisschool kinderen. Kom ook eens een dagje heerlijk klimmen, klauteren en ravotten. Via DagjeuitPagina kun je nu goedkoop entree tickets bestellen met wel 11% korting. Een toegangskaartje bestel je al via deze website van 18,25 voor maar 16,25. Dat scheelt je dan al gauw 2,00 per toegangskaartje. En daar kun je dan bijvoorbeeld weer een lekker ijsje voor kopen.

Klik ook hier om je entree tickets voor Amusementspark Tivoli in Berg en Dal te bestellen.

Amusementspark Tivoli:

Amusementspark Tivoli is een geweldige plek om naartoe te gaan voor een heerlijk dagje uit met het hele gezin. Het park is ingericht met speeltoestellen en attracties speciaal voor kinderen in de basisschool leeftijd. Je kun er onder andere rondrijden in botsauto’s, zelf aan het werk met een graafmachine en met zijn allen lekker griezelen in spookhuis “Het Griezelbos”.

Ook kun je onbeperkt kliederen met water, genieten in de 4D bioscoop en de mooiste en gekste capriolen uithalen in het spring- en speelparadijs. Ook als de weergoden je wat minder gezind zijn kun je nog steeds lekker spelen. Want dan ga je toch gewoon verder spelen in Fun City. Dat is het overdekte gedeelte met onder andere een binnenspeeltuin.

Kortom wanneer zien we jou genieten in dit tot kinderparadijs omgetoverde amusementspark?

Amusementspark Tivoli in Berg en Dal

Belangrijk te weten:

De openingstijden wisselen per seizoen. En in verband met eventuale Corona maatregelen kunnen de openingstijden in het park ook wisselen. Check dus altijd eerst de website voor je bezoek.

Parkeren bij Amusementspark Tivoli:

Als je met je eigen auto komt, kun je die parkeren bij het park. Op drukke dagen kost dat 3,50 per dag.

Online entree tickets bestellen:

Als je je je entree tickets online besteld heb je het voordeel van je korting, maar je hoeft ook niet te wachten voor de kassa ter plaatse.

Klik ook hier om je entree tickets voor Amusementspark Tivoli in Berg en Dal te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Museum de Bastei in Nijmegen. En onbeperkt pannenkoeken eten tijdens een boottocht vanuit Nijmegen. Ook werd er gekeken op Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 5 april t/m zo 7 juli 2024

Openingstijden

De openingstijden en -dagen wisselen per seizoen.
Check de website voor de juiste openingstijden.

Prijs

Van 18,25 voor maar 16,25
Kinderen tot en met 1 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Amusementspark Tivoli
Oude Kleefsebaan 116
6571 BK Berg en Dal
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com