4,55 Korting!


Voor het leukste dagje uit van de Achterhoek ga je naar het kinderpretpark Het Land van Jan Klaassen, vlakbij Arnhem. Goedkope entree tickets kun je nu via Dagjeuitpagina.nl bestellen met 31% korting van 14,50 voor slechts 9,95. En daar heb je niet alleen een toegangskaartje voor, dat is ook inclusief een drankje! Dat scheelt je dan al gauw 4,55 per entree ticket.

Klik hier om je entree tickets voor Het Land van Jan Klaassen te bestellen.

Het Land van Jan Klaassen:

In de Achterhoek, vlakbij Arnhem, op ongeveer 6 minuten van de snelweg A12 vind je het gezelligste kinderpretpark van Gelderland. In dit pretpark kun je heerlijk buiten spelen in het buitenspeelpark. Als het weer wat slechter is, kun je lekker binnen spelen in de indoorspeeltuin. Maar er is ook een waterspeeltuin en niet onbelangrijk, goede horeca voorzieningen. Kortom een bijzonder leuk indoor en outdoor pretpark, speciaal voor jonge kinderen.

Het Land van Jan Klaassen

Poppenkast:

In het kinderpretpark worden iedere dag poppenkast voorstellingen gegeven, in het grootste poppentheater van Nederland. Heerlijk ademloos luisten en vooral enorm genieten van de dolle en vooral komische avonturen van Jan Klaassen en zijn vriendjes.

het grootste poppen theater van Nederland

Kindercamping:

Het extra leuke van dit attractiepark is dat je ook mag blijven logeren als je wilt. Het kinderpretpark beschikt namelijk over een leuke kindercamping. Er zijn verschillende bijzonder leuke speciale kinderaccommodaties om in te slapen, zoals een brandweerauto, een helikopter, schoolbus of een pipowagen.

Ook binnen kun je heerlijk spelen in de indoor speeltuin

Wat kun je nog meer verwachten in het Land van Jan Klaassen:

Deze deal bevat een entreeticket plus een drankje in Het Land van Jan Klaassen ter waarde van 14,50. Kinderen tot en met 1 jaar hebben gratis toegang in onder andere enen groot buitenpretpark van 30.000 m2 met meer dan 60 speeltoestellen. En een indoorspeeltuin van 2000 m2 groot met onder andere zweefauto’s, spookhuis, klimwand, luchtglijbaan en trein door de goudmijn. En natuurlijk ben je meer dan welkom in het grootste poppentheater van Nederland. Daar ontmoet je Jan Klaassen en Katrijn.

Jan Klaassen

Klik hier om je entree tickets voor dit kinderpretpark te bestellen.

Anderen keken ook naar:

Andere bezoekers van deze site bekeken ook of waren geïnteresseerd in Plopsa Indoor Coevorden, Attractiepark De Waarbeek in Braamt en Avonturenboerderij Molenwaard in Groot Ammers.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 26 juli t/m di 31 oktober 2023

Openingstijden

1 april tot en met 3 september
Iedere dag open van 10.00 - 17.00 uur.

September
Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, 10.00 - 17.00 uur.
Uitgezonderd vrijdag 29 september, deze vrijdag gesloten.

Oktober
Woensdag, zaterdag en zondag, 10.00 - 17.00 uur.
Herfstvakantie, iedere dag open van 10.00 - 17.00 uur.

November en december
Zaterdag en zondag, 10.00 - 17.00 uur.

Kerstvakantie
Speciale openingstijden

Prijs

Van 14,50 voor slechts 9,95
Kinderen tot en met 1 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Het Land van Jan Klaassen
Gildeweg 6
7047 AR Braamt
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com