Houd je van goochelen? Wil je met kinderen en kleinkinderen een goedkope middag uit? Kom naar de gratis goochelmiddag op Hemelvaartsdag 2019

Dutch festival of Magic:

De Stichting Nederlandse Magische Unie (NMU, zeg maar de goochelbond’ van Nederland) organiseert voor alle liefhebbers van de goochelkunst een gratis middag voor jong en oud met een Magic Market (goochelwinkels uit binnen- en buitenland), goocheldemonstraties en goochelshows. Je kunt hier kennis maken met wereldkampioenen Scott & Muriel en heel veel andere beroemde goochelaars. Tegen een kleine vergoeding kun je zelfs les krijgen. Je kunt hier ook horen hoe je zelf kunt leren goochelen of hoe je bij een club lid kunt worden. Deze Open Dag is onderdeel van het driedaagse Dutch Festival of Magic 2019 met de Nederlandse Kampioenschappen en de Internationale Hans Klok Trophy Competition voor Jonge Goochelaars (t/m 18 jaar). Tijdens dit festival gaan we kiezen welke acts Nederland gaat sturen naar de Europese en Wereldkampioenschappen.

Tickets:

Er zijn op donderdagavond, vrijdag en zaterdag lezingen en shows. Daarvoor moet je wel een kaartje kopen. Dat kan op www.dutchfestivalofmagic.nl

Er komen artiesten uit de hele wereld: behalve Scott & Muriel ook Anson Lee (wereldkampioen; Taiwan), Alana (Duitsland), Dmitri en Natalia Perovy (Rusland), DION (NL), Aljaz Son (Slovenië), Erik Nordvall en Martin Hansson (Zweden), Mario Lopez (Spanje), Jan Kosters en Rico Weeland (NL), Dan Chard (Engeland), Boris Wild (Frankrijk).

Internationale wedstrijd:

Aan de Internationale wedstrijd doen jonge goochelaars mee uit Nederland, België, Engeland, Korea, Bulgarije, Amerika en andere landen.

Meer informatie over goochelen?

Wil je meer weten over goochelen in Nederland en of er een club bij jou in de buurt is kijk je op www.denmu.nl.

We zijn te volgen op facebook: https://www.facebook.com/nmumagic/ en twitter: https://twitter.com/de_NMU

Kom naar de Open dag op de middag van Hemelvaart, 30 mei in De Reehorst in Ede voor een leuke en leerzame dag en geschikt voor alle leeftijden!

Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 30 mei 2019

Openingstijden

13.00 - 17.00 uur

Prijzen

Gratis

Locatie

Congrescentrum De Reehorst
Bennekomseweg 24
6717 LM Ede
Het Laatste Tafeltje


Booking.com