8,00 Korting!


Als je op zoek bent naar dé plek om inspiratie voor de komende winter en feestdagen op te doen, kom dan naar de winterfair “Spirit of Winter” in Apeldoorn. Dat is namelijk the place to be voor allerhande tips, trics, verrassingen, adembenemende voorbeelden en bijzondere merken of producten. Meer dan 150 standhouders, ieder binnen zijn of haar vakgebied bieden je een meer dan voortreffelijke voorbereiding op de winter, de feestdagen of gewoon omdat het je leuk of gezellig en gezellig vindt.

Klik hier om je entree tickets voor de Winterfair Spirit of Winter 2022 in Apeldoorn te bestellen

Bekijk hieronder een korte impressie van de Winterfair 2017:

Winterfair Spirit of Winter:

Lekker gezellig wandelen in een schitterende en sprookjesachtige ambiance met duizenden lichtjes tijdens de 11e Winterfair. Deze fair wordt traditioneel in november gehouden en niet zoals de meeste fairs, in december. 5 dagen lang kun je genieten van winterse gezelligheid. Met live muziek, verse koffie in allerlei soorten, culinair genieten, live demonstraties en natuurlijk eindeloos shoppen. Met de laatste gadgets, musthaves en nieuwste ontwikkelingen. Kom en overtuig jezelf dat de deze fair niet voor niets door velen gezien wordt als de mooiste, leukste, gezelligste en orgineelste van zijn soort. Kortom: Welke van de 5 dagen zien we jou op de fair?

Wat kun je verwachten tijdens de Winterfair Spirit of Winter 2022:

Heerlijk eindeloos ronddwalen in een winter wonder wereld met meer dan 110 specialisten en hun culinaire verrassingen, sfeermakers en fashion musthaves. Bezoek ook maar eens een cooking demonstratie en doe veel inspiratie op. Krijg met de feestdagen alle culinaire fijnproevers op je hand door de sterren van de hemel te koken. Ingegeven met de tips en tricks die je tijdens deze live cooking sessies kan krijgen

Winterfair spirit of winter

Kom ook naar de Winterfair Apeldoorn:

Op allerhande gebied kun je tijdens deze Winterfair je slag slaan. Culinaire hoogtepunten, nieuwste (winter) mode trends, van gezellige hebbedingetjes tot fraaie huis- of tuin creaties, van “met de hand gemaakt” tot exclusieve gelimiteerde oplages, van life cooking tot demonstraties bloem en groen, voor iedereen is er wat te vinden op deze Winterfair.

Winterfair Spirit of Winter

Ook (aankomend) standhouders kunnen zich aanmelden voor deze Winterfair of wellicht een ander event. Kijk op de site voor de wijze van aanmelden en de voorwaarden.

Klik hier om je entree tickets voor de Winterfair Spirit of Winter 2022 in Apeldoorn te bestellen

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in meer markten en beurzen en kerstmarkten.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 16 t/m zo 20 november 2022

Openingstijden

Woensdag 16 november van 10.00 tot 17.00 uur
Donderdag 17 november van 10.00 tot 17.00 uur
Vrijdag 18 november van 10.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 19 november van 10.00 tot 20.00 uur
Zondag 20 november van 10.00 tot 17.00 uur

Prijs

Van 17,50 voor 9,50
Kinderen tot en met 4 jaar oud hebben gratis toegang.

Locatie

Paleis Het Loo
Koninklijk Park 16
7315 JC Apeldoorn
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com