2,95 Korting!


Kom voor het allerleukste uitje voor kinderen van 3 tot en met 13 jaar in Friesland naar Sybrandys Speelpark in Oudemirdum. Daar kun je je de hele dag heerlijk vermaken. Via dagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig entree tickets bestellen met wel 33% korting. De toegangskaartjes kosten dan geen 11,90 maar slechts 8,95. Dat scheelt toch al gauw 2,95 per kaartje.

Klik ook hier om je entree tickets voor Sybrandys Speelpark in Oudemirdum, Friesland, te bestellen.

Sybrandys Speelpark:

Dit super leuke speelpark heeft inmiddels al 4 jaar geleden, op 20 juli 2020, opnieuw haar deuren geopend. Nu op een nieuwe lokatie. Meer dan 40 attracties en speeltoestellen staan voor je klaar en kunnen niet wachten totdat ze in gebruik worden genomen. Dit ware speelparadijs is dé ideale plek voor kinderen van ongeveer 3 tot en met 13 jaar. Hier kun je onder andere heerlijk klimmen en klauteren, griezelen in het spookhuis en roetsjen van de glijbanen.

Sybrandus Speelpark in Oudemirdum Friesland

Wat is er verder te doen in Sybrandys Speelpark:

Wat kun je nog meer ondernemen in dit speelpark? Er zijn nog 2 aparte overdekte speeljungles waar je heerlijk kunt springen, glijden, klimmen en klauteren. Er is een speciale speelhoek voor de allerkleinsten. Je kunt zowel buiten als binnen lekker picknicken. En er is een cafetaria waar je kunt eten, met een groot terras erbij. Je kunt kiezen of je binnen of liever buiten wilt eten.

Wist je dat?

Wist je overigens dat dit speelpark is uitgeroepen tot het goedkoopste attractiepark?

Sybrandys Speelpark

Wat moet je nog meer weten:

Goed om ook nog te weten is dat het speelpark een eigen parkeerplaats heeft. Daar kun je je auto gratis parkeren. En dat honden, mits aangelijnd, ook welkom zijn. En de WIFI die er op het hele park aanwezig is, is gratis. Waar wacht je eigenlijk nog op? Wanneer zien we jou hier spelen?

Feestje te vieren?

Heb je een feestje te vieren? Je verjaardagsfeestje bijvoorbeeld. Of zoek je nog een leuke bestemming voor een schoolreisje of familiefeestje? Ook daarvoor kun je prima terecht in Oudemirdum.

Klik ook hier om je entree tickets voor Sybrandys Speelpark in Oudemirdum, Friesland, te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Toverland Attractiepark in Sevenum, Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn en DippieDoe in Best.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaanWanneer

wo 22 mei t/m zo 29 september 2024

Openingstijden

10.00 - 17.00 uur
Sommige dagen zijn ze alleen geopend voor feestje en sommige dagen zijn ze gesloten,
Check daarom altijd eerst de website voor de juiste openingstijden.

Prijs

Van 11,90 voor slechts 8,95
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Sybrandys Speelparadijs
Liemerige Wei 4
8567 HM Oudemirdum
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com