5,65 Korting!


In het Aviodrome in Lelystad ben je omgeven door een complete wereld van en over luchtvaart. Waan je zelf een piloot, vlieg een rondje in een vliegsimulator en bewonder prachtige vliegtuigen. Aviodrome lelystad is een ultiem dagje uit voor jong en oud! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu erg voordelige entree tickets bestellen. Met een korting van wel 30%. Een toegangskaartje bestel je via deze site al voor slechts 13,30 in plaats van 18,95 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 5,65 per toegangskaartje. En natuurlijk hoef je ook nog eens niet te wachten in de rij bij de kassa’s.

Klik hier om je entree ticket voor het Aviodrome Lelystad te bestellen.

Aviodrome Lelystad:

Voor de echte vlieg fanaat en sky junkie is dit unieke museum een absolute aanrader. Hier vind je vliegtuigavontuur van het prille begin, toen de wereldwijde luchtvaart echt nog in de kleinste kinderschoene stond, tot en met moderne lucht- en ruimtevaart. Het luchtvaartmuseum staat borg voor een schitterende expositie van oude vliegtuigen, houten vliegtuigen, straaljagers en zelfs ruimtecapsules. Ook voor kinderen is er genoeg vertier. Als ze moe geworden zijn van het vliegtuigen bekijken, kunnen ze zich heerlijk uitleven op het springkussen. 

Aviodrome

Wat kun je verwachten in het Aviodrome:

In het Aviodrome worden meer dan 100 verschillende vliegtuigen geëxposeerd. Een aantal daarvan kun je ook van binnen bewonderen. Naast deze vliegtuigen kun je ook zelf de wereld over vliegen in een Flight Simulator. Verplaats jezelf in een leven buiten de aarde in de ruimte als astronaut. Of test bijvoorbeeld je zenuwen tijdens de 4D-film Skymania. Maar ook kun je zien hoe de gebroeders Wright en Anthony Fokker hun eerste vlieg toestel gefabriceerd hebben. Pure luchtvaart geschiedenis ten top! En ook als de weergoden je niet gezind zijn, kun je hier met gemak een hele dag binnen rondkijken en genieten. Als je echt het naadje van de kous wilt weten, ga dan in het museum eens op stap met één van de bevlogen gidsen.

Parkeren:

Als je met eigen vervoer komt, kun je je auto parkeren op de parkeerplaats vlakbij het museum. Een kaartje voor het parkeren kost je 7,50 per auto.

Klik hier om je entree ticket voor het Aviodrome Lelystad te bestellen.

Aviodrome Lelystad

Waar anderen naar keken:

Een bezoek aan het Aviodrome is uitstekend te combineren met een dagje uit Flevoland. Het zou daarom extra leuk zijn, als je dagje Flevoland kunt combineren met een gezellige of romantische hotel overnachting in deze jongste provincie van ons land.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

wo 15 mei t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 10:00 - 17:00

Prijs

Personen vanaf 12 jaar 18,95 voor slechts 13,30
Kinderen van 3 tot en met 1 jaar van 16,95 voor slechts 11,90
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Aviodrome
Pelikaanweg 50
8218 PG Lelystad
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com