6,55 Korting!


Almere Jungle Dierenpark; Voor een super beestachtig leuk uitje voor de gehele familie kom je naar Almere. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu goedkope entree tickets bestellen met wel 30% korting. En dat is inclusief een drankje en een snack uit het Jungle Café. Een toegangskaartje kost je dan geen 21,50 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je via deze site voor slechts 14,95. Dat scheelt je dus al gauw 6,55 per toegangskaartje en je hoeft natuurlijk ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je goedkope entree tickets voor het Almere Jungle Dierenpark te bestellen.

Almere Jungle Dierenpark:

Als je binnen een dag wilt hoppen van het ene werelddeel naar het ander werelddeel moet je beslist eens een bezoek brengen aan het Almere Jungle Dierenpark. Daar sta je direct oog in oog met de meest exotische dieren van over de hele wereld. Vissen, vogels, reptielen, ongewervelde dieren en insecten. Oftwel een reuze spannende ontdekkingsreis van continent naar continent.

Almere Jungle Dierenpark is een dierentuin, zorginstelling en botanische tuin in één

Wist je dat:

Het Almeerse Dierenpark is niet alleen een dierentuin. Het is juist veel meer. In het dierenpark worden ook dieren van buiten de dierentuin zelf opgevangen. Zo’n 90% van de dieren in het park zijn afgestaan of zelfs gedumpt.

Maar misschien wel het leukste van dit dierenpark is dat er een bijzonder enthousiast team van mensen met een beperking werkzaam is. De Almere Jungle is dus ook nog een zorginstelling.

En het beschikt bovendien ook nog eens over een botanische tuin. In deze tuin kun je onder andere de Reuzenwaterlelie bewonderen. Kortom waar wacht je nog op? Wanneer kom jij eens langs? Voor de prijs hoef je het niet te laten. En je steunt er ook nog eens een goed doel mee!

oog in oog staan met vissen, vogels, reptielen, insecten en ongewervelde dieren

Dagbesteding bij Almere Jungle Dierenpark:

Het team mensen met een beperking wat in het park werkt, doet dat als dagbesteding vanuit Nieuwland werk Taal Zorg. Zij doen hun werk met bijzonder veel plezier, liefde en passie.

dagbesteding van mensen met een beperking

Parkeren bij Almere Jungle Dierenpark:

Eén van de vele voordelen van een bezoek aan dit Almeerse Dierenpark is dat in tegenstelling tot de meeste andere dagjes weg, het parkeren geheel gratis is.

Klik hier om je goedkope entree tickets voor het Almeerse Dierenpark te bestellen.

Meerdaags bezoek Flevoland:

Flevoland heeft nog veel meer bezienswaardigheden te bieden. Wat is nou leuker dan een bezoek aan het Almeerse Dierenpark te combineren met andere uitjes in Flevoland, zoals een bezoek aan het Bataviamuseum. Nog leuker is om dit samen met een gezellige of romantische hotelovernachting te doen.

Klik hier om je goedkope entree tickets voor het Museum Batavialand te bestellen.

Klik hier om je hotelovernachting Flevoland te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 19 mei t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

Maandag tot en met zaterdag 10.00 - 17.00 uur.
Zondag 10.00 - 17.30 uur.

Gesloten op: koningsdag (27 april), eerste kerstdag (25 december) en nieuwjaarsdag (1 januari).
Op 24 december en 31 december sluit de dierentuin om 16.00 uur.

Prijs

Van 21,50 voor slechts 14,95
Kinderen tot en met 1 jaar zijn gratis

Locatie

Almere Jungle Dierentuin
Kemphaanpad 2
1358 AC Almere
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com