9,75 Korting!


Alleen voor de mensen met stalen zenuwen, zonder angst en die lachen om dreiging en gevaar. Koop nu hier je tickets voor de Halloween Fright Nights gedurende de periode van 9 tot en met 30 oktober 2022. De kaarten voor dit unieke halloween festival zijn voor de fright nights in Walibi Holland in Biddinghuizen. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder goedkoop entree tickets bestellen. Je krijgt dan een korting van wel 23%. Een toegangskaartje kost je dan geen 42,50 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je via deze site voor slechts 32,75. Dat scheelt je dus al gauw 9,75 per entree kaartje. En natuurlijk wachten in de rij voor de kassa.

Klik hier om je entree ticket voor de Halloween Fright Nights in Walibi Holland te bestellen. 

Halloween Fright Nights Walibi Holland:

Ben jij die echte thrill seeker, adrenaline junk en dare devil die de Halloween Fright Night aandurft? Kom dan maar eens kijken tijdens de Halloween thema avonden in Walibi Biddinghuizen.

De gastheer is ……………….Eddie de Clown, die een heel leger aanvoert van freaks, demonen en zombies. Ze hebben inmiddels het hele park overgnomen en staan klaar om je een onvergetelijke avond te bezorgen. Hahahaha!

Halloween Fright Nights Walibi Holland

Jouw leven is de inzet van deze avond, mmmmmmm, Eddie verwelkomt je tot zijn smakelijke genoegen in een omgeving van wel vier gruwelijke Haunted Houses, acht Scare Zones en …………………….. gna, gna, gna …….. Edies own Roast Show, steeds op zoek naar nieuw bloed! Na jouw bezoek zal je leven nooit meer hetzelfde zijn…….

Halloween Fright Nights Walibi Holland

Thema’s:

Je kunt roepen wat je wilt, maar niemand zal je horen in de beruchte kliniek van de overbekende Dokter Adams. Durf jij het aan om een behandeling te boeken? Alleen de sterksten overleven. En degenen die de kliniek wel verlaten zijn beslist een ander mens.

Onderzoek de dood van de bekende familie Jefferson in hun grote, lege en sindsdien verlaten landhuis van de familie. Zijn de door hen opgeroepen geesten de oorzaak van hun dood? En wat zijn de gevolgen voor jou?

Ben jij de acteur in je eigen horror film? Auditie doen is echt niet nodig. De opnames vinden plaats in een landhuis. Speel mee en beland in een echte Hollywood hel.

Ook om proefpersonen zitten we verlegen. Stel jij je beschikbaar voor bizarre experimenten naar angst. Je mag je melden bij het laboratorium hoor.

We zijn gek op feestjes. Vooral super scary en creepy feestjes. Feestjes zonder tijdsbesef, intens enger dan eng. Vier jij jouw laatste feestje met ons mee?

Let op: Deze aanbieding geldt voor 9, 16, 20, 21, 23, 27, 28 en 30 oktober 2022. En je moet vooraf een dag reserveren!

Klik hier om je entree ticket voor de Halloween Fright Nights in Walibi Holland te bestellen. 

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere Halloween festiviteiten.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 9 t/m zo 30 oktober 2022

Openingstijden

10.00 - 23.00 uur

Prijs

Van 42,50 voor maar 32,75

Locatie

Walibi Holland
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com