25% Korting!


Holyday Park in Haßloch; Voor top attracties en leuke shows moet je beslist eens het Duitse Plopsapark, nabij Mannheim bezoeken. Goedkope entree tickets met wel 25% korting bestel je nu via DagjeuitPagina.nl van 42,50 voor slechts 31,88. Dat scheelt je dus al gauw 10,62 per toegangskaartje. Maar dat scheelt je ook wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik ook hier om je Goedkope entree tickets voor Holyday Park Haßloch te bestellen.

Holyday Park:

Vanaf het voorjaar 2022 kun je weer unieke en sensationele shows bewonderen in Holyday Park Duitsland. Meer dan 40 super sensationele attracties staan popelend voor je klaar en kunnen echt niet wachten totdat je ze komt bedwingen. Want er zijn dit jaar nieuwe top attracties bijgekomen. Zoals bijvoorbeeld de Dino Splash. De top attracties zijn geschikt voor groot en klein en voor jong en oud. Verder zijn er dagelijks live optredens en geweldige shows te bekijken. Kortom een heerlijk dagje weg voor de hele familie. Wanneer zien we je?

Shows van Maya de Bij in Holyday Park Hassloch

Dino Splash:

Dit jaar nieuwste attracties die je dit jaar kunt uitproberen is de Dino Splash. Deze Dino Splash is een echte belevingsattractie. Hierin wordt het attractiepark overspoeld met door dinosaurussen! Durf jij je een weg te banen over de woeste baren, watervallen en stroomversnellingen?

Sky Scream in Holyday Park Germany

Holyday Park is geschikt voor jong en oud:

In het park vind je de attracties die met name geschikt zijn voor de allerkleinsten in Holiday Indoor. Daar kun je bijvoorbeeld Mia’s Elfenvlucht doen of de ride op Tabaluga’s achtbaan. Het leukste is dat je daar je helden live kunt ontmoeten. Wie wil er nou niet op de foto met Wickie de Viking, Maya de Bij of Heidi?

Voor de echte adrenaline junkies, dardevils en thrilseekers zijn er ook diverse attracties waar je een groot hart voor moet hebben. Wat te denken van de Sky Scream die je met een snelheid van 100 kilometer per uur naar een hoogte van wel 55 meter brengt. Of maak bijvoorbeeld eens een ritje in de bigFM Expedition GeForce. Dat is een achtbaan met een topsnelheid van wel 120 kilometer per uur!

Maya de Bij, Wicky de Viking en vele anderen

Bereikbaarheid Holyday Park:

Dit prachtige attractiepark ligt op een afstand van 466 kilometer van het centrum van Utrecht. Dat is ongeveer 4 uur en 50 minuten rijden per auto. Parkeren bij het park kost 8,00 per dag.

Klik ook hier om je Goedkope entree tickets voor Holyday Park Haßloch te bestellen.

bigFM Expedition GeForce

Stedentrip Mannheim:

Omdat het Holyday Park niet echt naast de deur ligt, is een bezoek aan dit park wellicht ideaal te combineren met een stedentrip Mannheim. Mannheim heeft namelijk leuke bezienswaardigheden. Onder andere bezit het een authentiek stadscentrum dat als een schaakbord patroon is aangelegd. De vernieuwde Kunsthalle met prachtige collecties en tentoonstellingen is een bezoek ook meer dan waard. Verder vind je meer dan 2500 winkels in Mannheim en kun je de slogan: “Shop till your drop”, meer dan waarmaken. En last but not least; de stad beschikt over maar liefst 6 Michelin sterren restaurants! En ze zijn ook nog eens op loopafstand van elkaar verwijderd. Waar kun je je smaak papillen nou beter verwennen?

Dino Splash in Holiday Park Hassloch

Hotelovernachting:

Natuurlijk wil je een stedentrip Mannheim combineren met een hotelovernachting. Klik hier om je hotelovernachting Mannheim te boeken.

Plopsaland Park Dalen:

Mocht je geïnteresseerd zijn in een Plopsaland Park wat dichter bij huis? Wat dacht je van Plopsa Indoor Dalen. Daar hebben ze nu een leuke aktie van 4 kaarten halen en maar 3 betalen! Klik hier om je goedkope aanbieding tickets Plopsa Indoor Coevorden te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 1 t/m vr 15 juli 2022

Openingstijden

Afhankelijk van het seizoen, wisselen de sluitingstijden.
Het park is iedere dag om 10.00 uur geopend.
Het indoor park vanaf 10.30 uur.
Check de website voor de juiste sluitingstijden.

Prijs

Van 42,50 voor slechts 31,88
Personen vanaf 85 centimeter tot 1 meter 15,50
Kinderen tot 85 centumeter hebben gratis toegang

Locatie

Hollyday Park
Holidayparkstraße 1-5
67454 Haßloch, Duitsland
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com