10,00 Korting!


In de stad Emmen in Drenthe, vind je op zaterdag 12 augustus 2023 het beste van beide. Muziek in de vorm van blues en bbq, tijdens het Blues en BBQ festival 2023 in Emmen! En dat ook allemaal in de zomervakantie, ook nog op een zaterdag. Met een hele grote kans op ideaal BBQ en festival weer. Wat wil je nog meer. Je hebt dus geen enkel excuus om niet te komen. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu goedkope entree tickets bestellen met een korting van wel 14%. Een toegangskaartje kost je dan geen 72,50 ter plekke aan de kassa, maar bestel je via deze site voor slechts 62,50. Dat scheelt je dan al gauw 10,00 per ticket.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Blues en BBQ festival in Emmen te bestellen.

Blues en BBQ Festival Emmen

Blues en BBQ festival 2023 Emmen:

Need we say more! Onbeperkt eten, terwijl je heerlijk ontspannen kunt genieten van fantastische live blues muziek. En dat allemaal in de blues provincie van Nederland, Drenthe. Na diverse blues festiviteiten in deze provincie hebben een aantal liefhebbers van de blues muziek en culinair genieten de handen ineen geslagen en dut unieke festival voor jou samengesteld. Een prachtig kleinschalig evenement waar je lekker kunt genieten met familie, vrienden of collega’s. En voor degenen die niet weten waar Emmen ligt; volg de Hunebed Highway, neem de afslag Emmen en je bent op de plaats van bestemming!

Blues en BBQ festival 2022 Emmen

Wat kun je verwachten van het Blues en BBQ festival 2023:

Op dit moment bestaat het programma uit de komst van Sean Webster featuring Erwin Java’s travel party die bestaat uit uitmuntende muzikanten die hun credits in diverse bekende bands hebben verdiend.

Naast perfectie muziek kun je genieten van onbeperkte, heerlijke en verse gerechten van de BBQ. In de tussen tijd lekker genieten van blues muziek bij Blues and BBQ Festival in Emmen. Dit eendaagse festival op 12 augustus is heerlijk kleinschalig en geeft je echt het feestgevoel. Dit festival is absoluut een perfect avondje om te dansen op live muziek van diverse bekende en minder bekende artiesten. Neem je vrienden, familie of collega’s maar mee. 

Klik ook hier om je entree tickets voor het Blues en BBQ festival in Emmen te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar, of waren ook geïnteresseerd in meer activiteiten en evenementen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

za 12 augustus 2023

Openingstijden

18.00 - 22.00 uur

Prijs

Van 72,50 voor slechts 62,50

Locatie

Rensenpark
Hoofdstraat 18
7811 EP Emmen
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com