14,10 Korting!


Genieten van het Halloween met de hele familie dat is het Halloween festival Bellewaerde. Wanneer de dagen korter worden doe je dat tijdens het Fiësta Mortal in Bellewaerde, België. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu goedkope entree tickets bestellen met een korting van wel 20%. Een toegangskaartje kost je dan geen 46,00 aan de kassa ter plaatse, maar via deze site bestel je ze al voor maar 31,90. Dat scheelt je al gauw 14,10 per entree ticket en natuurlijk wachten in de rij voor de kassa’s.

Geen angst? Klik dan maar eens hier om je entree tickets voor het Halloween Festival in Bellewaerde te bestellen.

Bekijk voor een impressie van het Halloween festival 2018 de aftermovie hieronder:

Halloween voor de hele familie:

Het Fiësta Mortal festival is een indrukwekkende halloween voor de hele familie. Zo zijn de de attracties in passende griezelige spookachtige halloween versieringen opgetuigd. Het attractiepark staat tijdens deze periode namelijk geheel in het teken van het Halloween Festival. Maar ook de leukste familie attracties. Ook die zijn griezelig versierd. Je ergste nachtmerries komen dan tot leven in het gruwelijke Horror Disctrict, op Voodoo Villains en in het Fantasylum-spookhuis.

Halloween Bellewaerde

Halloween Bellewaerde:

Bellewaerde is een familie pretpark in Ieper, België. Het leuke van dit park is dat het een unieke combinatie is van een dierentuin en een attractiepark inéén. Het park ligt op ongeveer 2,5 uur rijden vanaf het centrum van Utrecht.

Wat kun je verwachten van Halloween Bellewaerde:

Samengevat: een halloween feest voor de hele familie, waar in het bijzonder de kinderen ook volop van kunnen genieten. Met spectaculaire halloween shows, zoals de Immortality show. Deze show gaat namelijk over een heks die denkt het recept te hebben gevonden voor een eeuwig leven.

Halloween Bellewaerde

Spookhuizen:

Er zijn meerder spookhuizen die je kunt bezoeken. Stap ook eens binnen in het nieuwste spookhuis, dat “Fantasylum” heet. Eigenlijk is het een horror ziekenhuis waarin je ergste nachtmerries uitkomen. Want in dit hospitaal bestaan de therapiën onder andere uit elektroshocks, dwangbuizen en andere gruwelijke behandelingen. Durf jij je over te geven aan de experimenten van de dienstdoende dokter? Of toch maar niet?

Voor de spookhuizen geldt een leeftijdsadvies van minimaal 14 jaar. De tickets van deze aanbieding gelden niet voor toegang tot de spookhuizen.

Halloween Bellewaerde

Vuurwerkshow:

Tijdens de Mortual Nocturnes vind afsluitend onder andere een adembenemende vuurwerkshow plaats en is het park ook extra lang geopend. Tijdens de Halloween Nocturnes is het park open tot 21.00 uur. Dan wordt de avond afgesloten met een muzikale vuurwerkshow.

Nog steeds geen angst? Klik dan maar eens hier Het attractiepark staat dan namelijk geheel in het teken van het Halloween Festival, evenals de leukste familie attracties. Ook die zijn griezelig versierd. Je ergste nachtmerries komen dan tot leven in het gruwelijke Horror Disctrict, op Voodoo Villains en in het Fantasylum-spookhuis.

NB: Deze aanbieding geldt niet op 31 oktober en 1 november en geeft geen toegang tot de spookhuizen.

Klik ook maar eens hier om je entree tickets voor het Halloween Festival in Bellewaerde te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar en waren geïnteresseerd in meer Halloween festiviteiten.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 21 oktober t/m zo 5 november 2023

Openingstijden

Halloween 10.00 - 18.00 uur
Halloween Nocturnes 10.00 - 21.00 uur

Prijs

Van 46,00 voor slechts 31,90
Kinderen kleiner dan 1 meter hebben gratis toegang

Locatie

Bellewaerde
Meenseweg 497
8902 Ieper
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com