20,00 Korting!


Durf jij met de hele familie naar Bobbejaanland te komen tijdens het Halloween festival 2022? Overleef het leger zombies, de hypnotiseur en blijf uit handen van de stroper. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu entree tickets bestellen met een hoge korting tot wel 47%. Entree tickets bestel je nu van 42,90 voor slechts 22,90.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Holloween festival 2021 in Bobbejaanland te bestellen.

Bekijk voor een impressie van het Halloween festival 2017, onderstaande after movie.

Halloween festival Bobbejaanland 2022:

Tijdens het Halloween festival Bobbejaanland kun je heerlijk griezelen en je de stuipen op het lijf laten jagen in wel 3 scarezones. 7 creapy spookhuizen en 2 adembenemende horror shows. Wordt jij meegevoerd in de duistere wereld van  de levende doden, een spooky hypnotiseur, sinistere clowns, toxic waters en een gemuteerde onderzeeboot bemanning?

Hypnose door Professor Pickard tijdens het halloween festival 2019 in Bobbejaanland.

Spookhuis Yummie:

De nieuwste halloween attractie is het spookhuis Yummie. Hier houdt plastisch chirurg dr. Krawczyk zijn praktijk. Hij zoekt nog een paar vrijwilligers voor zijn duistere experimenten. Je aanmelden is geheel voor eigen risico. Heb je nog niet genoeg gegriezeld? Er zijn nog 5 spookhuizen die je kunt bezoeken. Hoe sterk zijn jouw zenuwen?

De levende doden lopen vrij rond in Ghost Town

Voor de allerkleinsten:

Voor de allerkleinste bezoekers is er bijvoorbeeld een aangepaste versie opgezet. Want ze kunnen met behulp van de anti monster amulet het gevaar van de monsters afwenden en lekker genieten van de attracties in het pretpark. Het amulet is gratis verkrijgbaar bij één van de park medewerkers.

Hou jij je zenuwen in bedwang?

Shows en Nocturnes:

Voel je meer dan welkom in het laboratorium van Professor Pickart. Voordat je het in de gaten hebt kan hij je onder hypnose brengen en je bovendien de meest sinsitere opdrachten geven. Waar eindigt dit………………toch?

Kom ook eens kijken naar de wervelende dansshow op het thema van Dia de Los Muertos uit Mexico. Een kleurrijke show die in het bijzonder geschikt is voor zowel jong als oud.

wervelende shows tijden het halloween festival 2019.

Halloween Festival Ghost Town:

Tijdens het festival is de cowboy stad veranderd in een huiveringwekkende Ghost Town. Daar bevolken onder andere de levende doden de straten. Maar er zijn bijvoorbeeld ook vervaarlijk uitziende zwervers en landlopers die je proberen te paaien met hun duistere zaakjes.

NB: Je tickets zijn geldig op 26 oktober tot en met 6 november, 13 of 14 november 2022

Klik ook hier om je entree tickets voor het Holloween festival 2022 in Bobbejaanland te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl waren onder andere geïnteresseerd en keken ook naar andere Halloween Festiviteiten.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 26 oktober t/m wo 16 november 2022

Openingstijden

De openingstijden verschillen per dag. Check de site voor de juiste openingstijden.

Prijs

Van 42,90 voor slechts 22,90
Gratis toegang voor kinderen tot 1 meter

Locatie

Bobbejaanland
Olensteenweg 45
2460 Kasterlee
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com