38% Korting!

Voor een bezoek aan één van de meest veelzijde pretparken van de Benelux, kom je naar Brugge, België, naar het Boudwijn Seapark. Hier vind je een prachtig attractiepark met dolfinarium, pretpark, waterpark én schaatsbaan in één unieke omgeving. Een cool dagje uit voor de hele familie en voor jong en oud. Entree tickets kun je via Dagjeuitpagina.nl bestellen met hoge korting van €27,50 voor slechts €16,95.

Klik hier om je entree tickets voor Boudewijn Seapark Brugge te bestellen.

Boudewijn Seapark Brugge:

Over veelzijdigheid heb je niet te klagen als je een bezoek brengt aan het Boudewijn Seapark in Brugge, België. Hier kun je op één dag genieten van spectaculiare dierenshows, het ene na het andere spannende avontuur beleven in het pretpark, spetter plezier hebben in het waterpark en bij slecht weer lekker onbezorgd spelen in de binnen speeltuin. Tijdens het winterseizoen kun je ook nog uren genieten op de schaatsbaan.

Bekijk de gloednieuwe show met dolfijn Moana in Boudewijn Seapark Brugge

 

Dolfinarium:

In het dolfinarium kun je de gloednieuwe dolfijnen show bewonderen. Tijdens een heuse ontdekkingsreis, gevat in een spectaculaire show met speciale lichteffecten, wordt je door dolfijn Moana aan de hand, ………..ehhhh vin, meegenomen. Met behulp van prachtige beelden op een levensgroot scherm vertelt ze je van alles over de pracht en praal van de zeeën en oceanen. Maar ook over de vernietigende kracht van de plastic soep die daar op sommige plekken drijft.

Plezier op grote hoogte in de Orca Ride in Boudewijn Seapark Brugge

Attractiepark:

In het attractiepark wachten meer dan 20 attracties op jouw komst. De ene attractie is nog spectaculairder dan de andere. Kom genieten van de rollercoaster Orca Ride en de piratenboot Sancta Maria.

Spectaculaire shows in het dolfinarium van het Boudewijn Seapark Brugge

Indoor speelparadijs:

Ook als de weergoden je wat minder gezind zijn, kun je je uitstekend vermaken in het Boudwijn Seapark Brugge. Bobo’s indoor is een overdekt speelparadijs met 10 attracties. Hier blijf je droog voor de regen.

Spectaculaire zeehonden en -leeuwen shows in Boudewijn Seapark Brugge

Waterpark:

Ontdek de waterattracties in het waterpark. Dit park is 1100 m2 groot met 4 grote en 4 kleine glijbanen en ander waterplezier. Durf jij onde de splash emmer te gaan staan? Deze emmer kiept iedere 4 minuten 1200 liter water uit! Ook geschikt voor de allerkleinsten, want het water is maar circa 30 centimeter diep.

Plezier op het ijs van de schaatsbaan in Boudewijn Seapark Brugge

 

Schaatsbaan:

Tijdens het winterseizoen kun je komen schaatsen op de overdekte schaatsbaan van 30 bij 60 meter. En naast het schaatsplezier kun je ook nog genieten van pannenkoeken, chocomelk of glühwein in de gezellige IJsbar.

Klik hier om je entree tickets voor Boudewijn Seapark Brugge te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 11 augustus t/m zo 29 september 2019

Openingstijden

De openingstijden verschillen per seizoen.
Check de website voor de juiste openingstijden.

Tijdens het zomerseizoen:
10.00 - 18.00 uur


Prijzen

Van €27,50 voor maar €16,95

Locatie

Boudewijn Seapark Alfons de Baeckestraat 12
Alfons de Baeckestraat 12
8200 Brugge, België
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com