5,50 Korting!


Ook zo’n last van de hittegolf, wij ook! En zoeken daarom heerlijk verkoeling in het waterpark van Plopsaqua in De Panne, naast attractiepark Plopsaland. Hier houden wij het hoofd lekker koel. Entree tickets kun je nu met grote korting via Dagjeuitpagina.nl bestellen voor 22,00 als je groter bent dan 1 meter, in plaats van 27,50 aan de kassa’s ter plaatse. En slechts 13,50 als je kleiner bent dan 1 meter, maar wel 85 centimeter groot of groter. Dat scheelt je dus al gauw 5,50 per entree ticket. Oftewel een korting van wel 20%. En je hoeft dan ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s ter plaatse.

Klik ook hier om je entree tickets voor Plopsaqua te bestellen.

Plopsaqua:

Plopsaqua is het coolste, leukste en spetterendste waterpretpark van de hele Benelux. De attracties en de aankleding van het park is geheel in een stijl rondom de bekende studio 100 held, Wickie de Viking. In het waterpark kun je zelf je spannendste avonturen beleven, samen met je vriendjes Wickie de Viking, Maya de Bij, Bumba en Samson.

Wat kun je verwachten in Plopsaqua:

Trotseer adembenemende attracties en geniet. Het water attractiepark Plopsaqua heeft onder andere 6 prachtige glijbanen, een wildwaterrivier en het Stormbad. Je vindt er zelfs een echte sauna! En in de disco slide onderga je een mix van water en muziek, gecombineerd met lichtsensaties. Is dat nou niet leuk?! Overigens zijn meerder attracties voorzien van special effects met muziek, kleuren, lichteffecten en waterkanonnen. En ben je eventjes moe van al die aktiviteiten, dan kun je lekker relaxen op Wickie Beach. Nou kom op, wanneer kunnen we jou verwachten?

De Sky Drop:

Durf je het aan? Een ride op de spectaculaire attractie Sky Drop? Als je het al aangedruft hebt om helemaal naar boven te gaan, heb je een fantastisch uitzicht over Plopsaland De Panne. Maar dan ………………. nadat je in een speciale capsule bent gegaan, kun je aftellen van 3 naar 1 en …………….. kun je de zwaartekracht ervaren. Met duizelingwekkende snelheid maak je een vrije val en scheer je op topsnelheid door de bochten van de glijbaan. Pfffieuw……….. wat een sensatie

Kinderfeestjes:

Plopsaqua is uitermate geschikt voor het houden van verjaardag, kinderfeestjes of andere groepen die in zijn voor een feestje. In Plopsaqua kun je een onvergetelijk kinderfeestje vieren met leuke verassingen.

Klik ook hier om je entree tickets voor Plopsaqua te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in Plopsaland de Panne in De Panne, Plopsa Coo in Stavelot België, Plopsa Indoor Hasselt in Hasselt België, en Plopsa Indoor Coevorden.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 19 mei t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

Per seizoen veranderen de openingstijden.
Check de website voor de juiste openingstijden.

Prijs

personen groter dan vanaf 1 meter van 27,50 voor maar 22,00
personen vanaf 85 centimeter tot 1 meter 13,50
Gratis voor kinderen tot 85 centimeter

Locatie

Plopsaqua
De Pannelaan 68
8660 De Panne
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com