37% Korting!

Boek nu hier bij dagjeuitpagina.nl je tickets voor een heerlijk dagje uit en plan je bezoek aan het Land of Legends, Bobbejaanland in Kasterlee, Belgie. Tickets bestel je met hoge korting van wel 37% van €37,50 voor slechts €23,50.

Bobbejaanland:

Bobbejaanland is het plezantste land van Belgie, waar meer dan 40 attracties voor je klaar staan om een geweldig dagje uit te kunnen beleven. Omdat er meer dan 40 atracties zijn, die in 3 categorieen ingedeeld zijn van intens, matig en rustig, zijn er altijd genoeg attracties die jij leuk vind. Doordat de attracties in 3 verschillende categorieen zijn ingedeeld is Bobbejaanland en fantastische en unieke belevenis voor zowel de allerkleinsten als ouderen.

Klik hier om je entree tickets voor Bobbejaanland te bestellen.

De legende:

Bobbejaanland wordt ook Land of Legends genoemd. De legende die hier bedoeld wordt gaat over een plek in de verste en meest afgelegen plek in ons melkwegstelsel waar miljoenen jaren geleden zich een proces afspeelde waaruit een mens ontstond. In het begin was deze man alleen en niets om hem heen leefde. Totdat er een ander wonder gebeurde en in hem de elementen aarde, water, vuur en wind ontstonden. Deze man werd de bewaker van deze aardse elementen; de Guardian of Elements.

De Typhoon een spectaculaire attractie in Bobbejaanland

De nieuwste attractie:

In juni 2019 wordt de nieuwste attractie geopend; de Fury! Deze achtbaan van wel 43 meter hoog en 830 meter lang gaat met een snelheid van meer 100 kilometer per uur. In deze unieke attractie ga je al rijdend op een schildwagen van de vuurridders de draak Fogo te lijf. De Fury is voor de echte adrenaline jnkies en is daarom ook ingedeeld in de categorie “intens”.

Voor de stoere allerkleinsten wordt in juni 2019 Naiads Waters geopend. Wie helpt het elfenleger mee om het watermonsters Uvu te bestrijden. Deze attractie is ingedeeld in de categorie “rustig”.

Andere attracties:

De daredevils kunnen hun adrenalinekick halen op de Typhoon, niet meer weten wat onder of boven is in de Sledge Hammer of dolgedraaid worden in de Naga Bay.

Ben je meer van het avontuur of hou je van mysteries, bezoek dan eens de virtual reality coasters. Bedwing de vlammenzee op Mount Mara en versla de boze geesten in de Dreamcatcher.

De allerkleinsten kunnen een stoere truck besturen of een ontspanne ritje maken in de monorail.

Hou jij het droog in de wildwaterbaan? Of kom genieten van een van de vele andere attracties in het park.

4D virtual reality attracties in Bobbejaanland

Shows en evenementen:

In Bobbejaanland worden het hele jaar door verschillende shows en evenementen gehouden. Op 6 oktober 2019 organiseert Bobbejaanlaand onder andere haar eerste natuurloop. De loop voert onder andere door de Kempense bossen die het park omvatten, de rivier De Kleine Nete en natuurlijk langs je meest favoriete attracties.

Ontmoet je favoriete strip helden in Bobbejaanland

Waar ligt Bobbejaanland:

Bobbejaanland ligt bij het dorpje Kasterlee in Belgie, net onder Turnhout. Kasterlee ligt op circa 1 uur en 30 minuten rijden vanaf het centrum van Utrecht

Klik hier om je entree tickets voor Bobbejaanland te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 6 mei t/m zo 3 november 2019

Openingstijden

Het park opent op de deuren om 10.00 uur
Afhankelijk van het seizoen zijn de sluitingstijden aangepast.
Kijk op de website voor de juiste sluitingstijden.

Prijzen

Van €37,50 voor slechts €23,50
Kinderen tot 1 meter zijn gratis
Kinderen van 1 meter tot 1.40 meter krijgen korting

Locatie

Bobbejaanland
Olensteenweg 45
2460 Kasterlee, Belgie
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com