17,00 Korting!


Bestel nu hier bij DagjeuitPagina.nl je tickets voor een heerlijk dagje uit met de hele familie. En plan snel je bezoek aan het Land of Legends, Bobbejaanland in Kasterlee, Belgie. Entree tickets bestel je via DagjeuitPagina.nl met hoge korting van wel 38%. Als je dus je toegangskaartje via deze website besteld, betaal je geen 44,90 zoals aan de kassa ter plaatse, maar voor slechts 27,90. Dat scheelt je dus al gauw 17,00 per entree ticket. En natuurlijk hoef je dan ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik ook hier om je entree tickets voor Bobbejaanland te bestellen.

Bobbejaanland:

Bobbejaanland is het plezantste land van Belgie, waar meer dan 40 attracties voor je klaar staan om een geweldig dagje uit te kunnen beleven. Je vindt er meer dan 40 attracties. De attracties zijn in 3 categorieen ingedeeld. De categorieën gaan van intens, matig en rustig. Daardoor zijn er altijd genoeg attracties te vinden die jij leuk vind. Doordat de attracties in 3 verschillende categorieen zijn ingedeeld is Bobbejaanland en fantastische en unieke belevenis voor zowel de allerkleinsten als ouderen.

Bobbejaanland in België

De legende:

Bobbejaanland noemen ze ook wel eens “Land of Legends”. De legende die hier bedoeld wordt gaat over een plek in de verste en meest afgelegen plek in ons melkwegstelsel. Hier speelde zich miljoenen jaren geleden een proces af waaruit een mens ontstond. In het begin was deze man alleen en niets om hem heen leefde. Totdat er een ander wonder gebeurde en in hem de elementen aarde, water, vuur en wind ontstonden. Deze man werd de bewaker van deze aardse elementen; de Guardian of Elements.

Bobbejaanland

De nieuwste attractie in Bobbejaanland:

In juni 2019 werd de nieuwste attractie geopend; de Fury! Deze achtbaan van wel 43 meter hoog en 830 meter lang gaat met een snelheid van meer 100 kilometer per uur. In deze unieke attractie ga je al rijdend op een schildwagen van de vuurridders de draak Fogo te lijf. De Fury is voor de echte adrenaline jnkies en is daarom ook ingedeeld in de categorie “intens”.

Voor de stoere allerkleinsten werd in juni 2019 Naiads Waters geopend. Wie helpt het elfenleger mee om het watermonsters Uvu te bestrijden. Deze attractie is ingedeeld in de categorie “rustig”.

Bobbejaanland in Kasterlee, België

Andere attracties in Bobbejaanland:

De echte daredevils kunnen hun adrenalinekick bijvoorbeeld halen op de Typhoon. Of niet meer weten wat onder of boven is in de Sledge Hammer. Dan wel dolgedraaid worden in de Naga Bay.

Ben je meer van het avontuur of hou je van mysteries, bezoek dan eens de virtual reality coasters. Bedwing de vlammenzee op Mount Mara en versla de boze geesten in de Dreamcatcher.

De allerkleinsten kunnen een stoere truck besturen of een ontspanne ritje maken in de monorail.

Hou jij het droog in de wildwaterbaan? Of kom genieten van een van de vele andere attracties in het park.

Shows en evenementen:

Ieder jaar worden er weer nieuwe spektaculaire shows en verassende evenementen georganiseerd in Bobbejaanland. Check de website voor meest recente informatie.

De vernieuwde Indiana River

Dit jaar herontdek je ook Indiana River. De Bobbejaanland-klassieker krijgt een volledig nieuw thema en een nieuwe naam. Het unieke parcours blijft als vanouds. Ontdek de attractie binnenkort zelf.

Waar ligt Bobbejaanland:

Bobbejaanland ligt bij het dorpje Kasterlee in Belgie, net onder Turnhout. Kasterlee ligt op circa 1 uur en 30 minuten rijden vanaf het centrum van Utrecht en is een unieke belevenis voor zowel de allerkleinsten als ouderen.

Klik ook hier om je entree tickets voor Bobbejaanland te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Walibi België in Wavre, Plopsa Coo in Stavelot, België en Plopsa Indoor in Hasselt, België.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 5 mei t/m zo 30 juni 2024

Openingstijden

Het park opent op de deuren om 10.00 uur
Afhankelijk van het seizoen zijn de sluitingstijden aangepast.
Kijk op de website voor de juiste sluitingstijden.

Prijs

Van 44,90 voor slechts 27,90
Kinderen tot 1 meter zijn gratis

Locatie

Bobbejaanland
Olensteenweg 45
2460 Kasterlee
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com