33% Korting!

Boek hier je tickets voor de tweede editie van La Luna Eterna’s nacht in de mysterieuze grotten van Kanne met 33% korting van €30,= voor slechts €20,= en beleef deze magische wereld diep onder grond.

La Luna Eterna’s nacht:

In navolging van de succesvolle editie van vorig jaar, wordt er dit jaar opnieuw La Luna Eterna’s nacht georganiseerd in de grotten van Kanne, België. Dit evenement is speciaal voor liefhebbers van de sfeer, creaties en wezens uit de Victoriaanse, Vampire en Gotische wereld. Trek je mooiste passende Victorian, Gothic of Vampire outfit aan voor deze nacht. Dress to impress! En heb je geen kostuum wat past binnen één van deze thema’s, niet tobben, de alternatieve dresscode is black/red.

Klik hier om je entree tickets voor La Luna Eterna’s nacht in de mysterieuze grotten van Kanne te bestellen.

Wat kun je verwachten:

Op deze avond kun je veel verwachten, het zal de eerste editie van 2018 zeker overtreffen. Diverse acts zullen er worden opgevoerd. Er zullen illusionisten optreden, je kunt getuige zijn van een vuurspuwers show, een demonic vampire act en een optreden van de illusionist Ronald Moray. DJ’s zoals Wildhoney en XLII zullen verschillende muziekstijlen ten gehore brengen. Muziekstijlen die passen bij deze mysterieuze nacht. Give it a name…………Darkwave, ambient, industrial gothic en vampire theme music. Naast de acts kun je er ook workshops volgen en kaart leggen. Voor de liefhebbers van gadgets en musthaves zijn er marktkramen.

Hoe kom je er:

Tsja hoe kom je 450 meter diep in een grot? Een treintje brengt je op de juiste plaats. Wist je overigens dat deze mergelgrotten zich al in 1400 gevormd hebben? Om bij de ingang van de grotten te komen, kun je het beste met een auto komen. De grotten van Kanne liggen op ongeveer 10 minuten rijden van het centrum van Maastricht.

Klik hier om je entree tickets voor La Luna Eterna’s nacht in de mysterieuze grotten van Kanne te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 16 maart 2019

Openingstijden

21.00 - 03.00 uur

Prijzen

Van €30,= voor slechts €20,=

Locatie

Grotten van Kanne
Avergat 14
3770 Kanne, België
Meer informatie / boeken


Speelgoed met korting


Booking.com