3 dagen in de Ardennen.

Heerlijk wandelen in de omgeving van Bertogne in België. We staan op een rustige camping tussen Bertogne en La Roche-en- Ardenne waar honden zijn toegestaan.
We hebben een aantal prachtige wandelingen rond Bertogne, door de prachtige Ardennen en de typische Belgische dorpjes. Proef de fijne Belgische bieren en de heerlijke gerechten met bijvoorbeeld de lokale forel.

Dag één 9 km aankomst rond 12:00
Deze ochtend kom je aan op de camping in de buurt van Bertogne. Eerst even rustig het tempo verlagen en misschien heb je wel trek in een lekker bakkie koffie. Als iedereen klaar is staat er een korte wandeling op het programma van 9 km. In de avond branden we een vuurtje voor de tent en kan je lekker ontspannen

Dag twee 26 km start ca 10:00
Een wandeling naar Achouffe alwaar de La Chouffe brouwerij zit. Je loopt eerst door de bossen en een stuk langs de L’Ourthe. Onderweg zijn vele picknick plekken. Na een bezoek aan de brouwerij wandel je terug naar de camping.

Dag drie 18 km start ca 09:00
Deze dag heb je de keuze om nog een lekker stuk te hiken of om een stuk kajak te varen. Beide activiteiten starten vanaf La Roche-en-Ardenne.
Hike van vandaag is ca 18 km en gaat omhoog naar een prachtig uitzichtpunt over La Roche-en-Ardenne.
In 1,5 de L’Ourthe afvaren in een kajak. De L’Ourthe is prachtig om over te varen. Onderweg zijn er vele plekjes om aan te meren en even lekker te picknicken. Terug aangekomen in La Roche kan je nog even door het dorpje wandelen, het kasteel bezoeken of nog even een terrasje pakken. Om ca 16:00 is de trip ten einde.

Zwaarte: makkelijk/gemiddeld
Minimaal aantal deelnemers: twee
De hike is excl. vervoer van Nederland naar België en terug, we all about hiking.

Diverse vertrekdata

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidHonden toegestaanWanneer

Prijs

€ 149,-

Locatie

Bertogne in België


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com