4,00 Korting!


Kom ook maar eens kijken in Kabouterland Exloo en beleef spannende avonturen met kabouters, trollen en dieren. Hier kun je de kabouters en hun vriendjes van zeer dichtbij bespieden. Kabouterland staat garant voor een enorme hoeveelheid speelplezier. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super goedkope entree tickets bestellen met een korting van wel 36%. Je bestelt al een toegangskaartje voor dit speelparadijs voor slechts 7,00, in plaats van 11,00 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 4,00 per entree ticket. Daar kun je wel een hele dikke ijsco van kopen.

Klik hier om je goedkope entree tickets voor Het Kabouterland in Exloo te bestellen.

Kabouterland Exloo Drenthe

Kabouterland Exloo:

Kom ook eens naar het gezellige Drentse dorpje Exloo. Daar, in het hart van het Drentse dorpje Exloo ligt Kabouterland. Hier kun je een hele dag spannende avonturen beleven met de kabouters, trollen en de grappige dieren. Durf jij het geheimzinnig konijnenhol te betreden, waar je de kabouters van dichtbij in hun woonomgeving kunt bekijken. Verder kun je een spannende tocht door de trollengrot maken. Wandel ook via een overdekt wandelpad. Dat pad voert je langs bijzondere planten en leuke kleine exotische dieren En ……….. naar de raadselachtige kasteelruïne.

Kabouterland Exloo, Drenthe

Kabouterstenen in Kabouterland:

Een leuke uitdaging in dit gezellige attractiepark, is het vinden van mysterieuze kabouterstenen. Ze liggen namelijk ergens verscholen in het Kabouterland. Kijk maar eens goed rond en wie weet kun jij ze vinden. Ben je benieuwd naar hoe het begon? Op de website van Kabouterland kun je het blog lezen over het avontuur van de magische steen.

Het unieke van Kabouterland is onder andere dat je zowel binnen als buiten heerlijk kunt spelen. Daarnaast is ook buiten binnen omgeven door gezellige terrasjes en picknickplekken. voor een leuk hebbedingetje of gadget kun je terecht in de onderaardse winkel. Kortom: Het ultieme dagje weg voor het hele gezin!

Klik hier om je goedkope entree tickets voor Het Kabouterland in Exloo te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in diverse Plopsa attractieparken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: ParkeergelegenheidWanneer

za 25 mei t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

De openingsdagen en -tijden wisseln per seizoen.
Check daarom de website voor de juiste openingstijden.

Prijs

Van 11,00 voor maar 7,00
Kinderen tot en met 1 jaar oud hebben grartis toegang

Locatie

Kabouterland
Zuiderhoofdstraat 11
7875 BW Exloo
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com