HELAAS UITVERKOCHT BLIJF ALERT VOOR ANDERE TOPAANBIEDINGEN


Een Weekeindje Duinrell. Veel leuker, mooier, goedkoper en spectaculairder kunnen we het echt niet maken! Een weekeind lang met het hele gezin in een vakantiebungalow op het Vakantiepark Duinrell in Wassenaar. En dat ook nog inclusief toegang tot het grandioze Tikibad. En toegang tot de winter attracties van het pretpark! Als dat niet volop genieten wordt! Deze unieke aanbieding kun je nu boeken via DagjeuitPagina.nl met een korting van wel 49%. Je betaald dan geen 625,00 per weekeind, maar slechts 319,00. Dat scheelt je dus al gauw 306,00 per boeking.

Klik ook hier om je weekeind arrangement “Weekeindje Duinrell” te boeken.

Weekeindje Duinrell:

Een weekeindje Duinrell met de hele familie is eigenlijk het beste van alles. Er lekker uit zijn met zijn allen. Gezellig samen genieten in een luxe 6 persoons vakantiebungalow. En overdag lekker spetteren, spatteren en glijden in het sensationele Tikibad. Of met zijn allen in de winterattracties op het attractiepark. Beter kun je het niet hebben. En als kers op de slagroomtaart, ook nog eens heerlijk gebruik kunnen maken van deze waanzinnige aanbieding. Kortom: waar wacht je nog op? Ga maar gauw je weekeindje weg naar Duinrell boeken voordat het volgeboekt is.

Weekeindje Duinrell

Wat kun je verwachten van een Weekeindje Duinrell:

Een heel lekker weekend lang in een Duingalow type Comfort op Vakantiepark Duinrell. Geldig voor 6 personen (ter waarde van 625,00). De toegang tot de winterattracties en het Tikibad (indien mogelijk vanwege de huidige corona maatregelen). De bungalow van dit arrangement is een mooie en comfortabele Duingalow die van alle gemakken voorzien is. Je kunt bijvoorbeeld ook de omgeving gaan ontdekken: Je hebt keuze uit het bos, de duinen, het strand en de diverse historische steden. Een echte aanrader en een unieke ervaring is er op zaterdagavond. Dan zijn de attracties spectaculair verlicht! Je arrangement is inclusief eindschoonmaak en bedlinnen.

Welke weekeinden zijn er beschikbaar:

Van 4 november 2022 tot en met 31 maart 2023 in een weekend naar keuze. Check snel of jouw favoriete datum nog beschikbaar is onder het kopje ‘beschikbaarheid’.

Klik ook hier om je weekeind arrangement “Weekeindje Duinrell” te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken ook naar of waren ook geïnteresseerd in meer Vakantiehuizen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

vr 4 november t/m vr 31 maart 2023

Openingstijden

Inchecken is vanaf 15:30 uur en uitchecken tot 10:30 uur

Elke zaterdag en zondag zijn de winterattracties roulerend geopend van 11.00 tot 16.00 uur

Prijs

Van 625,00 voor maar 319,00

Locatie

Vakantiepark Duinrell
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com