Leukste uitje van Rotterdam!


Is het nou een Dagje uit in Rotterdam waar je het leukste uitje van Rotterdam gaat bezoeken? Of ga je naar het leukste uitje van Rotterdam tijdens je dagje uit in Rotterdam? Tsja het maakt ons echt niet uit. Breng eens een bezoek aan het Klimpark Rotterdam, oftwel AdventureCity Rotterdam en beleef een waanzinnig leuke dag! Dat kun je alleen doen, maar gezelliger is om dat eens met vrienden, familie of collega’s te doen.

Dagje uit in Rotterdam:

Vele mensen zijn op zoek naar een leuke of interessante invulling van hun Dagje uit in Rotterdam. Nou kun je natuurlijk kiezen voor een havenrondvaart of een bezoek aan een interessant museum……. Maar sommigen onder ons hebben ietwat meer aktie nodig om een leuke dag te hebben. Als echte durfal of adrenalinejunkie breng je dan beslist een bezoek aan Adventurecity Rotterdam. Dit klimpark of adventurepark is namelijk de grootste in heel Europa. Hier kun je klimmen, klauteren, zippen, ropen dat het een lieve lust is! En is het natuurlijk een geweldige work-out. Als je niet zo’n echte branie bent en niet weet je of je wel dapper genoeg bent voor de verschillende klimparkoersen, geen enkel probleem. Je wordt aan alle kanten professioneel beveiligd. En indien nodig kunnen kundige instructeurs je begeleiden. En je hoeft toch zeker niet de beste of flinkste te zijn? Veiligheid en plezier zijn de belangrijkste ingrediënten bij een bezoek aan Aventurecity Rotterdam.

Leukste uitje in Rotterdam

Adventurecity Rotterdam:

Klimparken worden steeds populairder. Een klimpark is een plek waar je kunt klimmen en klauteren over hindernissen en obstakels. Deze hindernissen zijn voornamelijk opgehangen aan touwen en platforms op diverse hoogtes. Het is een populair uitje voor avontuurlijke mensen en een leuke uitdaging voor de fysieke vaardigheden. Zowel voor jong en oud. Dus ook voor kinderen. Bij mooi weer kun je outdoor aktief zijn bij het Klimpark Rotterdam. Maar als de weergoden je wat minder gezind zijn kun je bij AdventureCity Rotterdam ook binnen klimmen.

Leukste uitje in Rotterdam

Dagje uit in Rotterdam, overnachting:

Tsja wat doe je als je de hele dag lekker geklommen en afgedaald hebt? Dat vraagt om meer. Je kunt je leukste dagje uit ideaal combineren met nog een dagje bezoek aan het Adventurepark. Maar ook als een uitje tijdens je meerdaagse stedentrip. Klik maar eens hier om je hotelovernachting Rotterdam te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

ma 6 februari t/m zo 31 december 2023

Openingstijden

Maandag Op aanvraag (scholen & bedrijven)
Dinsdag Op aanvraag (scholen & bedrijven)
Woensdag 12:30 – 18.00
Donderdag Op aanvraag (scholen & bedrijven)
Vrijdag 12:30 - 18:00
Zaterdag 10:30 – 18.00
Zondag 10:30 – 18.00

Locatie

AdventureCity
Dorpslaan 428, 3084 LL Rotterdam
3084 LL Rotterdam

Contact

010 8002080
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com