4,45 Korting!


Hou je enorm van aardbeien en zou je van alles over aardbeien willen weten? Kom dan ook eens langs in Het Aardbeienland in Horst, Limburg. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordeel tickets bestellen met een korting van wel 45% van 9,95 voor slechts 5,50. Dat scheelt je al gauw 4,45 voor een entree ticket.

Klik hier om je entree ticket voor Het Aardbeienland in Horst te bestellen.

Het Aardbeienland in Horst

Kom ook heerlijk en leerzaam genieten van een zalig dagje uit met het hele gezin naar Het Aardbeienland in Horst. Daar zijn alle ingrediënten aanwezig voor een onbezorgde klim, klauter, kruip en verstop dag. Naast heerlijk spelen kun je er bovendien ook nog wat opsteken. In dit sprookjesachtige themapark kun je namelijk van alles leren over aardbeien. En natuurljk mag je ze ook proeven. Helaas gaat zelf plukken niet in verband met de Coronamaatregelen. Maar lekker genieten van een kopje koffie of thee met een overheerlijke aardbeienvlaai in het zonnetje op het terras maakt vast veel goed! Kortom: kom ook genieten van de heerlijke ontspannen sfeer in het park.

Het Aardbeienland in Horst

Wat kun je verwachten in Het Aardbeienland in Horst

In dit themapark kunnen de kinderen op een speelse manier van alles leren over aardbeien. Het park is opgezet als sprookjesachtige droomwereld waar de kinderen zorgeloos kunnen spelen. Een wereld waarin kabouters en aardbeien als thema de boventoon voeren. Naast lekker spelen kunnen is er de mogelijkheid om een speurtocht door het park te onderenemen. Het park heeft zijn eigen winkel waar je allerhande aardbeien producten kunt kopen. En er is ook een eigen museum, waarin een bijzondere aardebeien collectie tentoongesteld wordt.

Puzzeltocht

Voor 2,25 kun je een puzzeltocht kopen die je  met het hele gezin op kunt lossen.  Het is een zoektocht naar bordjes waarop leuke aardbeienweetjes te vinden te zijn. Deze bordjes zijn heel goed verstopt. Komen jullie ook puzzelen?

Uit welke deals kun je kiezen

  • Dealoptie 1: Entreeticket voor Winter Wonderland Aardbeienland van 9,95 voor maar 5,50
  • Dealoptie 2: Entreeticket voor Winter Wonderland Aardbeienland plus een pannenkoek of erwtensoep van 15,95 voor maar 9,95

Klik hier om je entree ticket voor Het Aardbeienland in Horst te bestellen.

Het Aardbeienland in Horst

Vakantiehuis huren in Limburg:

Een bezoek het Aardbeienland kun je natuurlijk enorm goed ondernemen tijdens een vakantie, weekeindje of midweek naar Limburg. Klik maar eens hier om je vakantiehuis Limburg te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidHonden toegestaanWanneer

zo 18 februari t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag 10.00 – 20.00 uur

Prijs

- Dealoptie 1: Entreeticket voor Winter Wonderland Aardbeienland van 9,95 voor maar 5,50
- Dealoptie 2: Entreeticket voor Winter Wonderland Aardbeienland plus een pannenkoek of erwtensoep van 15,95 voor maar 9,95
- Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis

Locatie

Aardbeienland
Kreuzelweg 3
5961 NM Horst
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com