5,50 Korting!


Met kinderen tot en met ongeveer 12 jaar oud kom je voor een ultiem dagje uit naar het Schateiland Zeumeren in Voorthuizen, Gelderland. Hier vind je een waar overdekt kinderspeelparadijs van wel 5500 m2 groot. Super korting entree tickets bestel je via DagjeuitPagina.nl met wel 42% korting van 13,00 voor maar 7,50. Dat scheelt je dus al gauw 5,50 per entree ticket!

Klik hier om je entree tickets inclusief tosti en ranja, voor Schateiland Zeumeren in Voorthuizen te bestellen.

Schateiland Zeumeren:

Uren en uren heerlijk zorgeloos spelen kun je bij het Schateiland Zeumeren in Voorthuizen. Want dit is namelijk het allergrootste overdekte speelparadijs voor kinderen tot en met ongeveer 12 jaar in heel Nederland! Heerlijk onbekommerd klimmen, klauteren, springen en glijden. En natuurlijk spannende avonturen beleven tijdens het schatgraven met de kapitein. Of zelf mee doen tijdens de leuke en interaktieve piratenshow. Maar er is nog veel en veel meer.

Schateiland Zeumeren

Extra informatie over Schateiland Zeumeren:

Naast het beleven van spannende overdekte avonturen, kun je ook genieten van allerlei buitenspel aktiviteiten en attracties. Op het grote buitenterrein is bijvoorbeeld een ligweide en een groot zonneterras. Maak bijvoorbeeld eens een tochtje op een waterfiets. Of kun jij blijven staan op een sup tijdens het o zo populaire suppen? Kortom: kom maar gauw eens langs en overtuig jezelf. Wanneer zien we je?

Het pretpark is prachtig opgezet. Er is namelijk veel aandacht besteedt aan de lichtinval, plantenkeuze en opzet. Mede door de warme akoestiek heb je voortdurend het idee dat je je op een echt eiland bevindt. Het park ligt vlakbij de snelweg A1 en is makkelijk te bereiken.

Klik hier om je entree tickets voor Schateiland Zeumeren, inclusief tosti en ranja in Voorthuizen te bestellen.

Schateiland bezoeken tijdens je vakantie:

Je kunt je bezoek aan dit unieke speelparadijs natuurlijk uistekend combineren met een vakantie, weekeindje of midweek Gelderland. Klik hier om je vakantiehuis Gelderland te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)FamilieGroepen
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

ma 1 april t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 – 17:00 uur
Donderdag 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 12:00 – 17:00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur
Zondag 10:00 – 17:00 uur

Prijs

Van 13,00 voor slechts 7,50
Kinderen tot en met 1 jaar hebben gratis toegang.

Locatie

Schateiland Zeumeren
Stroetweg 7
3781 PR Voorthuizen
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com