Hamburg, het Venetie van het Noorden!


Reis ook mee naar de op een na grootste stad van Duitsland en maak een Stedentrip naar Hamburg. Maak onder andere kennis met de wijken St. Pauli en St. George. Daar vind je voldoende winkels en zijn volop musea gelegenheden te vinden. Maar ook leuke aktiviteiten om te ondernemen en attracties om te bezoeken. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu zeer voordelig je Stedentrip Hamburg reserveren. 

Klik ook hier om je Stedentrip Hamburg, Dagje weg te reserveren.

Hamburg

Stedentrip Hamburg:

Ontdek de bekende historische bezienswaardigheden als het Hamburger Rathaus en de St. Michaeliskirche. Breng ook eens een bezoek aan het nieuwe stadscentrum. Of loop door het levendige en leuke havengebied waar je bijvoorbeeld een prachtige havenrondvaarten kunt maken. Hamburg bezit namelijk een van de grootste havens van Europa. Daarnaast is de stad ook geliefd bij liefhebbers van moderne architectuur!

Wat te ondernemen in Hamburg:

Wellicht de snelste en makkelijkste manier om Hamburg te verkennen is met de welbekende Hop-on-Hop-Off bus. Deze bus brengt je tijdens een in totaal ongeveer 90 minuten durende tour langs de meeste bezienswaardigheden. Onderweg kun je zo vaak je wilt uitstappen. Verder kun je ook heerlijk winkelen in de binnenstad. Met name in de autovrije Spitalerstrasse en de Mönckebergstrasse of in de wijk Sint Pauli. Breng ook eens een bezoek aan het bekende Rathaus. Of maak een mooie wandeling door het havengebied. Daar kun je heerlijk culinair genieten in een van de vele eetgelegenheden die er te vinden zijn.

Als je nog meer ideeen op wil doen om in Hamburg te ondernemen klik dan maar eens hier. Ook kun je daar je entree tickets bestellen. Dat scheelt je wachten voor de kassa’s of voor je toegang (skip the line).

Dagje weg Hamburg

Wat is inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar

Wat is exclusief:

  • SGR bijdrage
  • Reserveringskosten
  • Calamiteitenfonds
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Overige verzorging

Klik ook hier om je Stedentrip Hamburg, Dagje weg te reserveren.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in stedentrips naar bijvoorbeeld:

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

za 4 september t/m za 7 mei 2022

Prijs

Vanaf 37,95
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com