4,00 Korting!


Speciaal voor de kleine griezels en slechteriken wordt er in Mondo Verde in Landgraaf allerlei Halloween activiteiten georganiseerd, die speciaal gericht zijn op kinderen. Dat is het Halloween event “The Little Villains IV”. De leeftijdscategorie voor deze speciale Halloween activiteiten is van 3 tot 12 jaar oud. Super goedkope entree tickets kun je nu via DagjeuitPagina.nl bestellen met wel 24% korting. De kaartjes bedragen 12,50 in plaats van 16,50. Dat scheelt je al gauw 4,00 per entree ticket.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Halloween event “The Little Villains IV” in Monde Verde te bestellen.

Halloween event “The Little Villains IV” in Mondo Verde:

De griezel avond op 16 oktober in familiepark Mondo Verde is geschikt voor kinderen en wordt speciaal voor hen georganiseerd. Die avond kun je samen met je ouders of begeleiders een tocht maken door het park. De herfst is in aantocht, de dagen worden korter en de avonden langer ……… Durf jij deze tocht aan? Er is namelijk een grote kans dat je hele engerds en enorme griezels tegenkomt.

Halloween The Little Villains Mondo Verde in Landgraaf

Wat kun je verwachten tijdens “The Little Villains IV”:

In het park kun je de Trollenkoning ontmoeten. En durf jij het aan om de Spinnentunnel in te gaan? Daar kun je namelijk de vrolijke spinnenheksen ontmoeten. Kom ook maar eens kijken in de magische boswereld van “Thra” – Fata Morgana. Verder is er een heus Star Wars doolhof, waar je fijn kunt spelen. Op je route door het park kun je natuurlijk allerlei sprookjes- en Halloween karakters aantreffen. Daarnaast kun je “gezellig” meedoen met de Spokendans.

Je kunt jezelf van tevoren omtoveren in je meest favoriete griezel. Trek maar je mooiste griezel outfit aan! Er is namelijk een echte Halloween griezel contest. En de winnaar krijgt een mooie prijs. Als je niet geschminkt komt, geen nood hoor. Want alle kinderen kunnen zich laten grimeren bij de speciale Halloween kindergrime.

Tijdsloten voor de entree:

  • 18.30 – 19.00 uur
  • 19.00 – 19.30 uur

Klik ook hier om je entree tickets voor het Halloween event “The Little Villains IV” in Monde Verde te bestellen.

Halloween the little villains in Mondo Verde

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere Halloween events, elders in het land.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)FamilieGroepen
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 16 oktober 2021

Openingstijden

18.30 tot 22.30 uur

Prijs

Van 16,50 voor slechts 12,50

Locatie

Mondo Verde
Groene Wereld 10
6372 PW Landgraaf
Meer informatie / boeken


Booking.com