62% Korting

Grijp nu deze unieke kans en boek hier je 3 daagse minicruise naar Zweden of ga 4 tot 6 dagen met een Flexticket voor maar €179,=. Dit is inclusief 2 nachten aan boord, je auto en ontbijt.

Maak ook gebruik van dit prachtige voordeel uitje. Voor de prijs hoef je het beslist niet te laten. Met deze unieke aanbieding verkrijg je tot wel 62% korting over dit super arrangement.

Klik hier om je minicruise naar Zweden te boeken.

Programma van de 3 daagse minicruise:

Dag 1:

Je verblijft tijdens dit arrangement op één van de boten van TT Line. Op dag 1 kun je vanaf 20.00 uur inchecken aan boord. Het schip vertrekt omstreeks 21.30 a 22.00 uur. De hele avond en nacht kun je genieten van de faciliteiten aan boord. Van even een gezellig drankje doen tot een avondbuffet (tegen meerprijs). Of gewoon op het dek genieten van de zilte zeelucht en als het onbewolkt is de fonkelende sterren hemel.

Dag2:

Omstreeks 07.00 uur kom je aan in de haven van Trelleborg en ben je dus al in Zweden. Je hebt de gehele dag ter besteding in Zweden. Je kunt gaan en staan waar je wilt als je maar om 20.00 uur weer incheckt aan boord van je schip. Want omstreeks 21.30 a 22.00 uur vertrekt het schip alweer terug naar Travemünde.

Dag 3:

Omstreeks 07.30 uur arriveer je weer in Travemünde, Duitsland.

Afhankelijk van het seizoen kun je extra arrangementen bijboeken.

Extra arrangement 1:

Een andere mogelijkheid is om deze reis te boeken en die te verlengen met 3 daags arrangement. Je verblijft die dagen dan in het Barsebäck Resort op ongeveer 75 kilometer (45 minuten rijden). Je verblijft op het resort in een standaard twee persoons kamer.

Extra arrangement 2:

Nog een andere mogelijkheid is dat je je verblijf in Zweden verlengt met 1, 2 of 3 nachten. Je hebt dan een zee van tijd om Zweden te verkennen.

Een optie is om op één van je extra dagen via de vaste brug verbinding tussen Zweden en Denemarken een stedentrip naar Kopenhagen te maken. Met de trein ben je in circa 30 minuten in de hoofdstad van denemarken, Kopenhagen.

De makkelijkste en wellicht de snelste manier om Kopenhagen te bekijken is met de Hop-on-Hop-off bus. Met deze bus ga je langs 24 haltes en je bent vrij om bij iedere halte van of op de bus te stappen. Je ticket is 48 uur geldig. Het verdiend aanbeveling om je tickets online te boeken in verband met de soms lange wachttijden bij de kassa’s.

Klik hier om je ticket voor de Hop-on-Hop-off bus Kopenhagen te boeken.

Als je nog niet genoeg hebt gekregen van het varen is het erg leuk om Kopenhagen zowel via de weg met de Hop-on-Hop-off bus als via het water met de Hop-on-Hop-off boot te verkennen. De boottocht duurt 60 minuten.

Klik hier om je gecombineerde Hop-on-Hop-off ticket voor de bus en de boot te boeken.

Een andere tip is om een bezoek te brengen aan de Zweedse stad Malmö. Ook deze stad is vanuit Trelleborg makkelijk bereikbaar met de trein.

Nog een tip en dan houden we er echt mee op hoor, maar wij zijn zo enthousiast over deze aanbieding; je kunt ook prima je minicruise combineren met een bezoek aan een kerstmarkt.

Klik hier om je minicruise naar Zweden te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaanWanneer

di 22 januari t/m di 17 december 2019

Prijzen

Van €491,= voor v.a. €179,=

Locatie

TT Line
Zum Hafenplatz 1
SH 23570 Lübeck, Duitsland
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje