Maak een begeleide tour door een van de mooiste stadions ter wereld!

Maak een 90-minuten durende tour door de thuisbasis van een de meest befaamde clubs van Europa! Leer alles over de geschiedenis van deze vereniging in het Feyenoord Museum, neem plaats op de stoel van de trainer, loop via de beroemde spelerstunnel het veld op, en nog veel meer!

Of je nou fan bent van Feyenoord of niet, deze Eredivisieclub dwingt altijd respect af. En na jouw 90-minuten durende tour onder begeleiding van een voetbalgekke gids weet jij alles van de folklore rond deze club en het beroemde stadion.

Plus, jij krijgt de kans om op de plek te zitten van trainer Giovanni van Bronkhorst en via de spelerstunnel het gras van de Kuip op te lopen!

 

En in het Stadion Feyenoord is er nog meer dan voetbal alleen; er worden hier al sinds 1978 concerten georganiseerd. Niemand minder dan Bob Dylan was de eerste artiest die hier optrad.

Het stadion opende in 1937 en werd in 1994 grondig gerenoveerd. Tegenwoordig is het zelfs een monument van de stad. Leer alles over de geschiedenis en talloze interessante feiten in het Feyenoord Museum. Na 90 minuten aan voetbalweetjes en -actie voel jij je als een echte kampioen.

Ticket:

Smartphonetickets toegestaan

Wat is inbegrepen

  • Stadiontour
 Annulering

Annulering is mogelijk tot 72 uur voor je bezoekdatum.

Klik hier om je tickets te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 2 maart t/m vr 24 augustus 2018

Prijzen

V.a. €13,50

Locatie

Stadion Feyenoord
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam


Booking.com
Het Laatste Tafeltje