Natuurgetrouwe leefomgevingen in een van Europa’s mooiste dierentuinen

Diergaarde Blijdorp is een van Europa’s mooiste dierentuinen met natuurgetrouwe leefomgevingen voor dieren van over de hele wereld. Bewonder rode panda’s, tijgers, olifanten, zeeleeuwen, zilverrug-gorilla’s en nog veel meer bijzondere dieren. Een trip door deze op conservatie gerichte dierentuin voelt als een heuse expeditie – en daarvoor hoef je Rotterdam niet eens te verlaten!

Van de vlinders in Amazonica tot de ijsberen in de IJsgrot, je zult versteld staan van de bijzondere ontmoetingen die hier plaatsvinden. Je kunt zelfs de onderwaterwereld ontdekken in het Oceanium waar de haaien, schildpadden en andere waterdieren in groten getale om je heen zwemmen.

De vrolijke gorillafamilie woont op het Afrikaanse Gorilla-eilanden de Savanne is de plek waar je oog in oog met giraffen komt te staan. En dat is nog lang niet alles, er valt nog zo veel meer te ontdekken. Deze uitgestrekte dierentuin zit vol dierlijke geheimen en verrassingen, dus verzamel je familie en maak er een gezellige dag van!

Diergaarde Blijdorp steunt ook meerdere (internationale) natuurbehoudprojecten, en het staat in de top 10 dierentuinen wereldwijd op het gebied van fokprogramma’s voor bedreigde diersoorten.

Hoogtepunten

  • Met dit smartphoneticket krijg je toegang tot een van Europa’s beste dierentuinen
  • Bezoek het Oceanium en kom in aanraking met vele bijzondere waterdieren zoals haaien, schildpadden, zeeotters, papegaaiduikers en pinguïns
  • Diergaarde Blijdorp is gericht op natuurbehoud, dus met een bezoek aan deze dierentuin steun je o.a. olifanten, rode panda’s, Indiase neushoorns en ijsberen

Ticket
Tickets direct geleverd
Skip the line
Smartphonetickets toegestaan
Instructies

Sla de kassa over en toon je smartphoneticket direct bij de ingang.

Annulering

Annuleren is niet mogelijk bij dit ticket.

Klik hier om je tickets te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 20 januari t/m za 31 maart 2018

Openingstijden

- dagelijks van 09:00 - 18:00 uur
- 5, 24 & 31 december: 09:00 - 16:00 uur
- 1 januari: 10:00 - 17:00 uur

Prijzen

V.a. €21,=

Locatie

Diergaarde Blijdorp
Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam


Booking.com
Het Laatste Tafeltje