Bekijk het allerbeste van de Nederlandse sierbloemen

De bloemenvelden van de Keukenhof staan vol met tulpen; je vindt hier meer dan 7 miljoen tulpen verspreid over 32 hectare. Als je tussen al die tulpen staat, wordt duidelijk waarom men zo gek is op deze bloemen, ook wij Nederlanders! Grijp je kans en bezoek de Keukenhof – zo vaak kan dat namelijk niet: het is slechts 6 weken per jaar geopend. In 2018 zijn de openingsdata van 22 maart tot 13 mei. Mis deze kans niet en bekijk een van de succesvolste exportproducten van Nederland van dichtbij!

De tulp is voor Nederland wat de Taj Mahal voor India is, of de Eiffeltoren voor Parijs: een symbool waarmee het over de hele wereld bekendstaat. Het grote verschil: de Taj Mahal en de Eiffeltoren kun je het hele jaar door bewonderen, de tulpenvelden slechts een aantal lenteweken per jaar.

Deze skip the line-tickets geven je toegang tot dit uitzinnige bloemenfestijn. En, terwijl je door de kleurige tuinen en paviljoens loopt, leer je alles over de liefde tussen Nederland en de schitterende tulpen; deze liefde ontkiemde tijdens de Gouden Eeuw!

Het thema van dit jaar is Romantiek in Bloemen: een passend thema aangezien dit historische park in de romantische periode is ontworpen. Laat de romantiek vloeien en bezoek de bloemenshows, de twee tuinen en het bloemenmozaïek. De zin ‘zeg het met bloemen’ kun je nu echt letterlijk nemen!

Hoogtepunten
  • Mobiele toegang: je hoeft je tickets dus niet te printen. Laat je smartphonevoucher zien bij de Keukenhof en de pret kan beginnen
  • Geniet van 32 hectare aan prachtige landschappen en bekijk tulpen in meer dan 800 verschillende soorten. En niet alleen tulpen: je vindt hier ook gerbera’s, narcissen en rozen!
  • Het thema van dit jaar is Romantiek in Bloemen. Voel de romantiek in speciale thematuinen, mozaïeken en nog veel meer

Ticket
Smartphonetickets toegestaan
Skip the line
Wat is inbegrepen
  • Skip the line-toegang tot de Keukenhof
Instructies
  • Scan je smartphoneticket bij de draaihekken bij de ingang
  • Geldig van 22 maart tot 13 mei
Annulering

Annuleren is niet mogelijk bij dit ticket.

Klik hier om je tickets te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 22 maart t/m zo 13 mei 2018

Openingstijden

08.00 - 19.30 uur
De kassa sluit om 18.00 uur.

Locatie

Keukenhof
Stationsweg 166 a
2161 AM Lisse


Booking.com
Het Laatste Tafeltje