Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk

Hotelbon JaarkaartKeukenhof 2018 – Inclusief busreis & kaartje

 

Pfffffff …………… en de winter moet nog komen…………….                                                                    Maar net als je slechte dag maar 24 uur duurt, duurt ook de winter maar 3 maanden. Echt, er komt vanzelf weer een einde aan de kou, sneeuw en ijzel, donkere dagen, ruiten krabben,  slecht startende auto enz. Na de winter de lente! De dagen lengen weer, alles gaat weer bloeien en…………..tijd voor een bezoek aan de Keukenhof!

Ontdek het mooiste lentepark ter wereld!

De Keukenhof is de plek om te genieten van 7 miljoen tulpen, narcissen, hyacinten en andere bolbloemen. Keukenhof is een dag vol beleving met indrukken die u niet snel zult vergeten. Keukenhof biedt een unieke geur- en kleurbeleving, een ongekend gevoel van vrijheid, uitstekende faciliteiten, 30 spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en vele bruisende evenementen. Dit alles in een 32 hectare groot historisch park vol geur en kleur. Boek nu uw Keukenhof 2018 arrangement (busreis + entreekaart) en geniet van het ultieme voorjaarsgevoel!

De Tulperij
Voordat we Keukenhof bezoeken staat er eerst een bezoek aan De Tulperij op het programma. De Tulperij is van origine een bloemenkas en daardoor een verrassende en inspirerende locatie,

Hier krijgt u alles te horen van bol tot bloem en alle tijd om foto’s te maken tussen de bloeiende tulpen, narcissen of hyacinten. U bekijkt tevens een prachtige film over de teelt en bloei. In de kas is een gezellige, nostalgische ruimte gecreëerd met een diversiteit aan tulpen, narcissen, hyacinten op pot. Oude gereedschappen en gezellige zitjes of aan de lange tafel. Bij mooi weer kunt u op het terras zitten met uitzicht op de bloemenvelden.

Klik hier om Uw busreis en ticket te boeken.
Wanneer

di 10 april t/m do 10 mei 2018

Locatie

Keukenhof
Stationsweg 166A
2161 AM Lisse
Het Laatste Tafeltje