Op 30 maart 2018 opent Avonturenboerderij Molenwaard haar houten deuren in Groot-Ammers, Zuid-Holland. Ontdek met de hele familie van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij het nieuwe themapark.

Waar spelen ontdekken is!
Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maak je kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Van koeien melken, kaas maken en vogels kijken tot bootje varen, pony rijden en in het wilgendoolhof verdwalen. Met een divers aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Aan het eind van de dag verlaat je het park zelfs met een welverdiende boerderijdiploma, en ben je een écht boertje of boerinnetje net als Fien & Teun.

Fien & Teun
De karakters Fien & Teun, dagelijks te zien bij RTL Telekids, zijn het gezicht van Avonturenboerderij Molenwaard. Het vrolijk boertje en boerinnetje kunnen niet wachten om vriendjes te worden met jou. En dus zullen Fien en Teun op hoogseizoendagen, vroeger-vrij dagen en speciale evenementen aanwezig zijn voor een dikke knuffel en leuke foto. Een onvergetelijke belevenis voor jong… en toch stiekem ook voor oud!

Naast de meet & greet(s) treden Fien en Teun op hoogseizoendagen op in hun eigen theater, alsook bij speciale gelegenheden en op vroeger-vrij dagen. In de interactieve minishow delen Fien en Teun op een muzikale, humorvolle wijze de leukste verhaaltjes met jou over het leven op de boerderij. Bovendien kun je op hoogseizoendagen genieten van drie boerentheaters (Bezige Bijtjes, Kaasmakende Koeien en Machtige Molens) én krijgen Fien en Teun bijzondere gasten op bezoek tijdens de themamaanden, zoals Peppa Pig of Kikker.

Gezellige beestenboel
Aaien, knuffelen of voeren… bewonder samen de boerderijdieren van dichtbij. Van kakelende kippen tot wollige schapen, ontdek samen de bijzondere dierenwereld bij Avonturenboerderij Molenwaard.

Spetterende ontdekking
Maak ook kennis met de stromende kracht achter het Nederlandse (polder)landschap. Ervaar bij de speelplek met waterwerken op een actieve wijze de werking van het water. Lukt het jou om Holland droog te houden?

Kijk op de website van Avonturenboerderij Molenwaard voor alle activiteiten, de actuele informatie en de openingstijden: www.avonturenboerderij.nl

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)FamilieGroepen
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaan



Wanneer

vr 30 maart t/m zo 28 oktober 2018

Openingstijden

Op laagseizoendagen (van maandag t/m vrijdag, uitgezonderd vakantieperiodes) geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Op hoogseizoendagen (weekenden en vakantieperiodes) geopend van 10:00 uur tot 17:30 uur.

Gesloten van 1 t/m 5 oktober en 8 t/m 12 oktober 2018.

Prijs

€ 12,50
Laagseizoendag - op datum: € 6,50 p.p.
Laagseizoendag - zonder datum: € 7,50 p.p.
Hoogseizoendag - op datum: € 11,50 p.p.
Hoogseizoendag - zonder datum: € 12,50 p.p.

Gratis toegang voor kinderen tot 2 jaar. Voor zowel kinderen (vanaf 2 jaar) als volwassenen geldt dezelfde entreeprijs.

Parkeren: € 3,00

Locatie

Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers

Contact

0184 784 111






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com