Op een interactieve wijze kennis maken met innovatieve technologieën, spectaculaire installaties, live performances en muziek. De tweede editie van het Future Flux Festival is een feit! Na de succesvolle lancering van vorig jaar, wordt op 9 en 10 juni 2017 de Onderzeebootloods opnieuw omgetoverd tot een magische speeltuin. Met het thema How to do DO/UNDO? worden de bezoekers uitgedaagd actief bij te dragen aan de wereld van morgen. Future Flux legt hiermee de nadruk op de hedendaagse ‘networks of knowledge’: de invloed van alle How To’s die je online kunt vinden op de maakprocessen van kunst en industrie.

Het programma bestaat uit:
– Een Industry Day, waarbij pioniers uit de creatieve- en maakindustrie hun kennis delen over innovatie in onze dynamische samenleving. Met lezingen, ronde tafelsessies, tours en workshops valt er voldoende te leren.
-Een Playground, waar de bezoeker actief deel kan nemen aan een ‘How To?’ door bijvoorbeeld met zwaartekracht een LP te laten draaien, door de geur van het internet te ruiken of door je eigen magazine over ‘disobedient machines’ te publiceren.
-Workstations, die zich richten op de next economy. Onder leiding van Jonas Martens (Better Future Factory) en Janjoost Jullens (Wolfpack) kijkt Future Flux naar de werkvloer van morgen door dieper in te gaan op duurzaamheid en nieuwe technologieën.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

vr 9 juni 2017

Openingstijden

vrijdag 9 juni van 10:00- 02:00
zaterdag 10 juni van 10:00- 00:00

Prijs

Vanaf 10,-
Dagticket: €10,-
Avondticket: € 15,-
Industry Day: €300,-

Locatie

Onderzeebootloods
RDM-straat 1
3089 JS Rotterdam






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com