Beleef de geschiedenis van Den Haag tijdens een avontuurlijke Storytrail stadswandeling. Ga mee met een van de meestervertellers van theatergroep Stadsavonturen en geniet van vrolijke, spannende en soms bloedstollende verhalen.

Dat de geschiedenis van Den Haag uit meer bestaat dan oude gebouwen en jaartallen, merkt u tijdens deze Storytrail al snel. De verteller tovert de stadsbewoners van vroeger tot leven en doet dat zo meeslepend dat u zich eeuwen terug waant in de tijd. U maakt kennis met deftige Hagenaars en volkse Hagenezen. U hoort alles over geld en macht, u huivert bij de lotgevallen van de gebroeders De Witt en ontdekt het geheim van de Haagse ooievaar. Zo beleeft u samen met uw mede-wandelaars een boeiende, vermakelijke en ook heel gezellige dag.

De Storytrail stadswandeling Den Haag begint op zondag 3 september om 14.00 uur bij het standbeeld van Willem van Oranje op het Plein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-haag. Reserveer nu met de kortingscode DAGJEUITPAGINA en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

Geschikt voor: VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

Openingstijden

zondag 3 september 2017: 14.00-15.30 uur.

Prijs

12,- / 4,-
Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-haag. Reserveer nu met de kortingscode DAGJEUITPAGINA en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

Locatie

Vertrek bij het standbeeld van Willem van Oranje
t/o Plein 2
2511 CR Den Haag

Contact

030-2467911






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com