9,50 Korting!


Maak ook eens een unieke rondvaart naar Leiden over de schitterende Kagerplassen. Deze rondvaart begint in Katwijk aan Zee of in Warmond en voert onder andere naar de historische stad Leiden. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelige tickets bestellen met een korting tot wel 49% van 19,50 voor maar 10,00 in plaats van 19,50 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 9,50 per voucher!

Klik ook hier om je entree tickets voor een Rondvaart Kagerplassen te bestellen.

Rondvaart Kagerplassen:

Stap aan boord van een schip van Rederij van Hulst in Katwijk aan Zee of Warmond en vaar naar de historische stad Leiden. Na vertrek vaar je over de rivier De Zijl naar één van de mooiste natuurgbieden van Nederland, namelijk de Kagerplassen. Naast schitterende natuur zijn de kagerplassen ook een prachtig watersportgebied.

Rondvaart Kagerplassen vanuit Leiden

Kagerplassen:

De Kagerplassen is een stelsel van veenplassen. Ze liggen in het noorden van de provincie Zuid Holland. Geografisch liggen de plassen in het gebied tussen Warmond, Oude Ade, de Haarlemmermeer en Sassenheim (bron Wikipedia). In dit gebied liggen de meeste molens van ons land. Tevens is het één van de oudste watersportgebieden van Nederland. In de zomer is dit gebied bijzonder populair bij de watersporter liefhebbers.

Wat kun je verwachten van een Rondvaart Kagerplassen:

Tijdens je rondvaart kun je genieten van een typisch Hollands landschap en natuur wat langzaam aan je voorbij trekt. Van prachtige historische molens tot smalle slootjes met wilgen. En van eeuwenoude poldereilandjes tot mooie vergezichten. Ook vaar je langs de dorpjes Warmond, Oegstgeest en Rijnsburg. En de tocht eindigt ook weer waar je begon, in de Zwaaikom, in Katwijk. Deze rondvaart duur in totaal ongeveer 3 uur. Kortom: een prachtige omgeving met vele bezienswaardigheden.

Klik ook hier om je entree tickets voor een Rondvaart Kagerplassen te bestellen.

Boottocht vanuit Leiden

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Rondvaart door de Biesbosch, onbeperkt pannenkoeken eten op de Pannenkoekenboot en huur een elektrische sloep in Leiden.

Hotelovernachting Leiden:

Deze rondvaart is ideaal te combineren met een stedentrip Leiden. Wat is nou leuker dan om dat te doen samen met een gezellige of romantische hotelovernachting. Klik hier om je hotelovernachting Leiden te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

ma 22 augustus t/m za 31 december 2022

Openingstijden

Afhankelijk van het seizoen wordt er behalve op maandag dagelijks gevaren.
Check altijd eerst de website van de rederij.

Prijs

Van 19,50 voor maar 10,00
Voor kinderen van 3 tot en met 13 jaar zijn er voordeel tickets beschikbaar
Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis

Locatie

Rederij van Hulst
Prins Hendrikkade 42
2225 TZ Katwijk aan Zee
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com