25% Korting!

Heb je er ooit wel eens van gedroomd om door een menselijk lichaam te wandelen? Hier is je kans! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu goedkope entree tickets bestellen voor Corpus Reis door de Mens in Oegstgeest, nabij Leiden, met 25% korting van 19,75 voor slechts 14,85.

Klik ook hier om je entree tickets voor deze unieke expositie in Oegstgeest te bestellen.

Corpus Reis door de Mens:

Corpus is dé attractie van Nederland op het gebied van het menselijk lichaam! Ontdek nu zelf hoe jouw lichaam en dat van andere mensen er van binnen uit ziet. Loop ook eens door de darmen en stap maar binnen in het hart en wandel door het brein. Sta versteld hoe ingenieus het menselijk lichaam eigenlijk in elkaar zit. Deze expostitie is niet alleen uniek in Nederland, maar ook uniek in de hele wereld.

Interactieve expostitie Reis door de mens

Interaktief in Corpus Reis door de Mens:

De reis door de mens in Corpus is een circa 55 minuten durende, interactieve expositie. Met een groep van miximaal 16 personen stap je het lichaam in bij de knie. Na een duizelingwekkende tocht door bloedvaten, spijsverteringskanaal, longen enz. verlaat je aan het eind van de tour het lichaam uiteindelijk via de hersenen.

Vernieuwde Corpus Reis door de Mens:

De expositie van Corpus Experience is vernieuw. Je educatieve tocht door het lichaam is nu nog spannende, magischer en dynamischer. Dat komt door een geheel nieuw licht- en kleurenspel. In Corpus leer je hoe het menselijk lichaam in elkaar zit, hoe het werkt, maar bovenal hoe je je eigen lichaam gezond houdt. Dat kun je onder andere doen door veel te bewegen, gezond te eten en bovenal gezond te leven.

Corpus Experience

Audiotour:

Tijdens je tocht door het menselijk lichaam, wordt je begeleid door een audiogids, die je in maar liefst 8 talen van alles verteld over het lichaam. Deze audiotour is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Chinees en Russisch.

Klik ook hier om je entree tickets voor deze unieke expositie in Oegstgeest te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van deze website keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Vogelpark Avifauna in Leiden, Archeon in Alphen aan den Rijn, Madurodam in Scheveningen en Familiepark Drievliet in Den Haag.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 8 maart t/m do 31 december 2020

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag 09.00 - 17.00 uur
In vakanties ook op maandag geopend

Prijzen

Van 19,75 voor slechts 14,85
Kinderen van 6 tot en met 14 jaar van 17,75 voor slechts 13,25
Kinderen tot 6 jaar zijn gratis

Locatie

Corpus Reis door de Mens
Willem Einthovenstraat 1
2342 BH Oegstgeest
Meer informatie / boeken


Speelgoed met korting


Booking.com