19% Korting!

Een heerlijke zalige speelzomer die een eeuwigheid lijkt te duren en nooit meer voorbij schijnt te gaan. Dat biedt Jeugd Vakantieland 2019 de jeugdigen onder ons met een fanatastisch en groots speelplein in Rotterdam Ahoy! Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu entree tickets boeken met 19% korting van €8,= voor maar €6,50.

klik hier om je entree tickets voor Jeugd vakantieland 2019 te bestellen.

Jeugd Vakantieland 2019:

Jeugd Vakantieland 2019 opent wederom haar deuren voor de jeugd van circa 2 tot circa 13 jaar oud om heerlijk te komen spelen! Meer dan 25.000 m2 speelplezier ligt er voor je klaar. Als je hier niet je speelhart kunt ophalen……… Weer of geen weer het is altijd fun in het Jeugd Vakantieland. Sporten, spelen, ravotten, plezier met kunst, van veel tot nagenoeg alles is aanwezig in hegt Jeugd Vakantieland.

Weer of geen weer:

Weer of geen weer buiten, het maakt niet. Want als het regent kun je lekker doorgaan met spelen omdat je onder het dak niet nat wordt. En als het buiten erg warm is kun je lekker afkoelen in het waterpark.

Wat kun je verwachten:

In Jeugd Vakantieland kun je van alles doen, zelf ondernemen, ervaren, zien en meemaken. Van duiken tot schminken en van creatief en ongedwongen knutselen tot dansen. Breng een bezoekje aan de kermisattracties of kom lekker springen op het grootste springkussen ter wereld. Er is zoveel te doen, veel teveel om op te noemen. Kom naar Rotterdam Ahoy en geniet!

Alleen voor kinderen?

De doelgroep van dit evenment is de jeugd vanaf 2 tot en met 12 jaar. Maar natuurlijk zijn kinderen van andere leeftijdscategoriën ook van harte welkom, evenals ouders en senioren.

Parkeren:

Parkeren bij Rotterdam Ahoy is mogelijk voor €13,= per dag.

Honden:

Honden zijn met uitzondering van blindegeleide honden niet toegestaan.

Minder validen:

Voor minder validen zijn er speciale faciliteiten.

klik hier om je entree tickets voor Jeugd vakantieland te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 22 juli t/m vr 2 augustus 2019

Openingstijden

10.00 - 16.00 uur

Prijzen

Van €8,= voor slechts €6,50
Kinderen tot en met 1 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje