37% Korting!

Een bijzonder leuk en origineel arrangement: een Michelin proeverij, inclusief overnachting bij Restaurant Niven in Rijswijk. Wellicht een goed vaderdag idee? Dit arrangement kun je boeken via Dagjeuitpagina.nl met wel 37% korting van €110,= voor slechts vanaf €69,50. Wees er snel bij want het is slechts beperkt houdbaar en snel uitverkocht!

Klik hier om je Michelin proeverij bij Restaurant Niven te boeken.

Restaurant Niven:

Restaurant Niven is gevestigd in Rijswijk en bezit al sinds 2009 een Michelin ster. Het restaurant is daarnaast in 2011 uitgeroepen tot belofte van het jaar. Is dat dan niet de plek waar je culinair wilt genieten? Na het culinaire hoogtepunt kun je heerlijk relaxen en ontspannen in het luxe hotel, waar je kunt genieten en uitrusten.

Niven Kuzen:

Niven Kuzen trad al op jonge leeftijd in dienst van een andere bekende Michelin ster topkok, Jonnie Boer in Zwolle. Bij deze met wel drie Michelin sterren bewierookte topkok leerde Niven de kunst van het culinair laten genieten. Dit vakmanschap werd op zijn 24e jaar al bekroond, toen Niven in ’t Raedhuys in Watering werkte, met een eigen Michelin ster.

Michelin proeverij:

Deze Michelin proeverij is een leuke aanbieding speciaal voor de culinaire fijnproevers of voor hen die op culinair gebied graag eens wat anders willen proberen, maar er niet te diep voor in de buidel moeten tasten. Je dineert tijdens dit arrangement in Restaurant Niven. Niven Kunz heeft zijn eigen beleving over koken. Zijn formule is 80/20. Dat wil zeggen de menu’s bestaan uit 80 procent groente en 20 procent vlees of vis. Niven mag voor zijn creaties graag kruiden en groenten gebruiken die in de directe omgeving groeien.

Culinaire tip:

De creaties op het menu van Restaurant Niven zullen met het veranderen van de jaargetijden aangepast worden aan het specifieke van het seizoen.

De Michelin proeverij zal van ontvangst tot afscheid een bijzonder prettige bourgondische beleving zijn, waar je nog lang met plezier aan terug zult denken.

Kom naar Rijswijk en laat je smaak papillen eens op bijzonder wijze verwennen en proeven van de heerlijke en zalige creaties van topkok Niven.

Deze culinaire tip is leuk om jezelf te verwennen, maar ook leuk om weg te geven of te ervaren met een stel goede vrienden, familie of collega’s.

Klik hier om je Michelin proeverij bij Restaurant Niven te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 10 juni t/m di 31 december 2019

Openingstijden

Dinsdag tot en met zaterdag geopend.
Op zondag en maandag gesloten

Prijzen

Van €110,= voor slechts €69,50

Locatie

Restaurant Niven
Delftweg 58a
2289 AL Rijswijk
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje