Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Bezoek Madurodam, het kleinste stadje van Nederland in Den Haag. Kom en bekijk in het klein waar ons land en de Nederlanders groots in kunnen zijn. Bestel je entree tickets via DagjeuitPagina.nl met een leuke korting van 25% van 19,50 voor slechts 14,60. 

Klik hier om je entree tickets voor Madurodam te  bestellen.

Madurodam:

Madurodam is inmiddels meer dan alleen een modelbouw stadje. Hier vind je onder andere schaal modellen van bestaande gebouwen, infra structuur enz. in Nederland. Madurodam is inmiddels verworden tot een volwaardig interaktief attractiepark.  Daar waar de kans groot is dat je jezelf op een zeker moment betrapt op het totaal vergeten van de tijd en dagelijkse sores. Kom met de hele familie naar het park wat lang geleden, in 1952, is opgericht door familieleden van de in de Tweede Wereldoorlog overleden militair, George Maduro.

Madurodam is een interaktief doe park.

The Flying Dutchman:

Sinds kort is er een nieuwe attractie in Madurodam; The Flying Dutchman! Stap ook aan boord van dit spraakmakende vliegtuig en beleef spannende avonturen aan boord van deze echte Dakota. maar eerst: “Fasten your seatbelts!” Want na de start, als het vliegtuig opgestegen is, ga je een unieke vlucht meemaken. Je tocht zal gaan van de Amsterdamse grachten naar de haven van Rotterdam. En via de werken van Escher naar de hippe muzikale beats van hedendaagse DJ’s. Kortom een vlucht waar je veel plezier aan zult beleven!

The Flying Dutchman is de nieuwste attractie in Madurodam

Alle leeftijden:

Het kleinste stadje van Nederland is bijzonder geschikt als leuk dagje uit voor alle leeftijden. De allerkleinsten kunnen zich heerlijk uitleven in de speeltuinen, spelen met water  en genieten van alles wat draait, rijdt en beweegt.

Voor de oudere kids zijn er meerdere interaktieve attracties, zoals zelf je opzwepende beats mixen, windenergie opwekken en zelf de scheepvaart  containerstromen regelen op een schip als een echte havenmedewerker.

Stap ook eens met de hele familie binnen in één van de familieattracties. En keer terug naar het Nieuw Amsterdam van de 17e eeuw en onsteek de kanonnen! Of wees gezamelijk de problemen de baas bij het inpolderen van de Haarlemmermeer en bedwing de elementen in de strijd om het water en versla “De Waterwolf”.

Madurodam Den Haag, geschikt voor jong en oud.

Hoe kom je in Madurodam:

Als je met eigen vervoer komt is Madurodam makkelijk te bereiken en aan te rijden. Parkeren kun je om de hoek van het park. Het ligt op circa 45 minuten van Amsterdam en op circa 25 minuten van Rotterdam. Als je met openbaar vervoer komt; de tram en de  bus stoppen pal voor Madurodam. Daarnaast ligt het op circa 5 minuten van het centrum van Den Haag. Maar ook op circa 5 minuten van het strand van Scheveningen. Als dat geen ideale plek is voor een tof dagje uit?!

Klik hier om je entree tickets voor Madurodam te  bestellen.

Anderen bekeken ook:

Een bezoek aan Madurodam in Den Haag is uitstekend te combineren met andere bezienswaardigheden in Den Haag. Anderen bekeken daarom ook of waren geïnteresseerd in entree tickets voor het Museon in Den Haag.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 8 juli t/m zo 30 augustus 2020

Openingstijden

Dagelijks 09.00 - 20.00 uur

Prijs

14,60
Van 19,50 voor slechts 14,60
Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis

Locatie

Madurodam
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Meer informatie / boeken


Booking.com