Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Kom maximaal genieten tussen de bloemen met deze fantastische aanbieding! In de Keukenhof is de lente alom aanwezig. Vier de lente met ons mee met deze aanbieding. De aanbieding is te boeken bij dagjeuitpagina.nl met 20% korting van €198,= voor slechts 178,=.

Klik hier om je Correndon Village Keukenhof arrangement te boeken.

Village Corendon Keukenhof:

Je verblijft tijdens dit arangement in het Corendon Village Amsterdam. Corendon Village is een **** hotel in Badhoevedorp, strategisch gelegen tussen allerlei bezienswaardigehden en verschilende steden in. Het hotel bestaat uit 3 verschillende gebouwen, te weten Plaza, Apartments en Urban en beschikt over 680 mooie kamers. Omdat het hotel centraal is gelegen is het hotel een ideale uitvalsplaats van hieruit dagjes uit in de omgeving te ondernemen. Je bent in een mum van tijd in het centrum van Amsterdam of Haarlem. Maar ook bijvoorbeeld Leiden of Den Haag liggen dicht genoeg bij je hotel om met een bezoek te vereren. En natuurlijk op korte afstand van De Keukenhof in Lisse!

De Keukenhof:

Voor veel mensen zal een bezoek aan De Keukenhof op het to do lijstje van de bucket list staan. Grijp nu je kans om De Keukenhof van “to do” naar “have done” te veranderen. De Keukenhof is ieder jaar maar een beperkte tijd geopend. Dit jaar van 21 maart tot en met 19 mei 2019.

Breng een bezoek aan dit visitekaartje van Nederland waar je meer dan 800 verschillende tulpen soorten en meer dan 7 miljoen exepmlaren kunt bewonderen, verspreid over diverse tuinen. Wist je dat De Keukenhof vorige jaar circa 1,4 miljoen bezoekers heeft getrokken in de 8,5 week dat het park geopend was?

Dit arrangement is inclusief:

  • een verblijf van een nacht in een moderne Village kamer
  • inclusieg een entree ticket voor De Keukenhof
  • Transfer van en naar De Keukenhof
  • uitgebreid ontbijt
  • inclusief parkeren tijdens je verblijf in het hotel

Klik hier om je Correndon Village Keukenhof arrangement te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 2 april t/m zo 19 mei 2019

Openingstijden

Dagelijks 08.00 - 19.30 uur

Prijs

€178,=
Van €198,= voor slechts €178,=

Locatie

De Keukenhof
Stationsweg 166a
2161 AM Lisse






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com